Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μας «συστήνει» τη σύζυγό του – Η αγκαλιά και το «τρυφερό» φιλί

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Πέρα από τη δουλειά του κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν θέλει να τραβάει τα φώτα η προσωπική του ζωή.

«Αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι ποτέ δεν φτάνει ο χρόνος να ζήσεις πράγματα με τους ανθρώπους σου και τα παιδιά σου. Ενώ φαινομενικά έχεις ένα χρόνο μπροστά σου που κάνεις τα γυρίσματα, αλλά και τα παιδιά και εσύ και η γυναίκα σου στο τέλος της ημέρας είστε πάλι στο σπίτι, γιατί τα παιδιά δεν έκαναν καθόλου σχολείο και η σύζυγος είναι εκπαιδευτικός, οπότε έκανε μάθημα από το σπίτι, θεωρητικά θα μπορούσες να είχες κάνει πολύ περισσότερα πράγματα.

Σε μια περίοδο καραντίνας σκέφτομαι ότι πολλά θα μπορούσα να τα είχα κάνει αλλά δεν τα έκανα. Λυπάμαι περισσότερο απ’ όλα για τα παιδιά μου. Είναι σε μια ηλικία που πρέπει να είναι έξω, αλλά είναι μέσα. Η μεγάλη μου είναι στην εφηβεία, ο μικρός είναι 11. Είναι δύσκολο γιατί μικρότερα παιδιά, ίσως του δημοτικού, θα δουν τον μπαμπά και τη μαμά πολύ περισσότερο, θα το βιώσουν διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης: Κουρλαμπάς για Λιγνάδη: «Το ότι αποφυλακίστηκε ενώ υπάρχει καταδικαστική απόφαση προσπαθώ να το καταλάβω»

Στην εφηβεία πρέπει να κάνουν λίγο πίσω ο μπαμπάς και η μαμά και να βγουν μπροστά οι φίλοι, να βγει έξω, να γνωρίσει τον κόσμο, να γνωρίσει τον εαυτό της. Δυστυχώς αυτό το περνάει μέσα στο σπίτι», είχε πει σε συνέντευξή του. Ο ηθοποιός πόζαρε αγκαλιά με τη σύζυγό του, Αθηνά μετά το τέλος της παράστασης «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» όπου παίζει και σκηνοθετεί ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...