Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στη σύζυγο του Γιάννη Σμαραγδή

Ο Γιάννης Σμαραγδής περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έχασε τη σύζυγό του, Ελένη.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης θα αποχαιρετήσει τη σύντροφο ζωής του σήμερα το απόγευμα στις 5 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων όσοι θέλουν να κάνουν μια δωρεά για τα παιδιά στα Παιδικά Χωριά SOS: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR 69 0110 1040 0000 1044 8022 763.

Η Ελένη Σμαραγδή έφυγε στα 73 της τα ξημερώματα της Παρασκευής. «Ήταν Άγγελος με φτερά, που μου τα δάνειζε κάθε φορά που έκανα μια ταινία. Σαν Άγγελος έφυγε», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.