Η Ελένη Μενεγάκη στην παραλία για πρωινές βουτιές – Δείτε φωτογραφίες

Βουτιές στην αγαπημένη της παραλία

Η Ελένη Μενεγάκη κατέβηκε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην παραλία στα Άχλα για να κάνει τις βουτιές της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο εξοχικό της στην Άνδρο με την οικογένειά της όπου απολαμβάνει τις διακοπές τους. Φορώντας ένα λευκό καφτάνι και μεγάλο κόκκινο καπέλο! «Πάντα υπάρχει κάτι όμορφο που έρχεται.

Καλημέρα#eleni #summer #andros #cyclades #onarexperience #greece», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε στη σελίδα της στο Instagram. Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή και περιμένει πώς και πώς να ρίξει αυλαία η εκπομπή της για να φύγει για το αγαπημένο της νησί.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου