«Τσακώσαμε» την Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της

Επιτέλους βγήκαν μαζί αδιαφορώντας για τους φωτογράφους

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια έκανε επίσημη έξοδο με τον αγαπημένο της αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων.

Ντυμένη casual, με τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα και αμακιγιάριστη έφτασε με τον σύντροφό της στο θέατρο Άλσος.

Έδειχναν χαρούμενοι και ευδιάθετοι και φεύγοντας μόλις αντιλήφθηκαν τον φωτογράφο μας ο σύντροφός της έμεινε κάποια βήματα πίσω για να αποφύγει τα φλας. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει όπως φαίνεται το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...