Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Οργή προκαλεί η υπερασπιστική γραμμή του προπονητή Στρατή Μυρογιάννη

«Αληταρά»! Ξέσπασε ο πατέρας της 14χρονης που κατήγγειλε τον προπονητή της

Ξεχείλισε η οργή χθες το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Μυτιλήνης, όπου είχαν συγκεντρωθεί η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της Στρατή Μυρογιάννη.

Οι τελευταίοι τον αποδοκίμασαν ακόμη πιο έντονα μετά την αποκάλυψη ότι ισχυρίζεται πως είχε ερωτικές επαφές με το παιδί με τη συναίνεσή του! Την ίδια ώρα ακόμη μία κοπέλα κλήθηκε να δώσει κατάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα στο νησί για την αρρωστημένη δράση του 53χρονου.

Ο αστυνομικός κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού, που βρισκόταν από νωρίς στο σημείο, προσπάθησε να κινηθεί προς το μέρος του φωνάζοντας «Αληταρά! Θα πάω φυλακή για σένα!», ενώ άλλοι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Αλήτη, π@@ριο θα καλοπεράσεις».

Οργή προκαλεί και η υπερασπιστική γραμμή του 53χρονου, με τον συνήγορό του, δικηγόρο Αθηνών, Κωνσταντίνο Ι. Μαυροειδή να δηλώνει σε τοπικό μέσο ενημέρωσης πως ναι μεν η πράξη του πελάτη του είναι καταδικαστέα, αλλά να υποστηρίζει ότι δεν τελέστηκε βιασμός, αφού όλα έγιναν με τη συναίνεση της 14χρονης, η οποία «το ήθελε»!

«Μέχρι τώρα έχει ακουστεί η μία πλευρά και θα ήθελα να σας πω, χωρίς καμία διάθεση από πλευράς μας να παραβλέψουμε αυτό που έγινε και για το οποίο σαφώς και είμαστε υπόλογοι έναντι της Δικαιοσύνης, ότι ουδεμία πράξη βιασμού τελέστηκε από πλευράς του πελάτη μου. Ο πελάτης μου είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεσή της» ισχυρίστηκε ο δικηγόρος και επανέλαβε αρκετές φορές ότι αυτή η τοποθέτησή του δεν συνιστά αποποίηση ευθυνών για ό,τι έγινε, αλλά οφείλει ως δικηγόρος να θέσει τα γεγονότα στην πραγματική τους βάση.

«Θα αποδείξουμε στη Δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας, καθώς υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη μου με την καταγγέλλουσα και σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε, και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά, χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δυστυχώς, υπήρχε σχέση μεταξύ τους και το λάθος του πελάτη μου -κάτι που και εγώ του επανέλαβα και το αναγνωρίζει και φαίνεται μετανιωμένος- είναι ότι σύναψε σχέση με μία ανήλικη, ενώ αυτό δεν έπρεπε να γίνει» είπε ο κ. Μαυροειδής.

Η μητέρα της 14χρονης ξέσπασε κατά του 53χρονου, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της είναι ψυχολογικά ράκος: «Ενα κτήνος είναι και θέλω να ακουστεί αυτό! Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα…» είπε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα