Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Το ξέσπασμα της Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Η νέα δίωξη στηρίζεται στα ιατροδικαστικά στοιχεία που προκύπτουν από πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλογρηά

«Σκληρή» χαρακτήρισε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη απέναντί της μετά τη νέα δίωξη που αντιμετωπίζει για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας.

«Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως στα πλαίσια της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα. Ως μία γυναίκα για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα μπορούσε να στραφεί ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα» σχολίασε χθες ο δικηγόρος της 33χρονης Όθων Παπαδόπουλος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει μέσω των δικών του δικηγόρων την Τρίτη πως «η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη, αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών Αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της Εισαγγελίας Αθηνών παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών, οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

Η νέα δίωξη στηρίζεται στα ιατροδικαστικά στοιχεία που προκύπτουν από πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά, καθώς και στις μαρτυρίες νοσηλευτών και γιατρών που είχαν επαφή με τα περιστατικά των δύο μικρών κοριτσιών. Το πιο επιβαρυντικό στοιχείο για την απόδοση της κατηγορίας ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε και τα δύο μικρότερα παιδιά της αποτελεί το γεγονός ότι μόνον εκείνη ήταν μαζί τους τη στιγμή του θανάτου τους.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.