Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Αθερίδου – Μαγκλάρας: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο με κουμπάρα γνωστή ηθοποιό

Γάμος στη σόουμπιζ τον Σεπτέμβριο

Η Φωτεινή Αθερίδου παντρεύεται τον Σεπτέμβρη με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του τρία χρόνια μετά τον ερχομό του γιου του, Θοδωρή.

«Η Μαρία Παπαφωτίου απολαμβάνει την παρέα των ανδρών και είναι μοναχική. Προτιμά να συναντά την κολλητή της φίλη Φωτεινή Αθερίδου, την οποία θα παντρέψει τον Σεπτέμβρη», έγραψε ο δημοσιογράφος στο περιοδικό Gala σε συνέντευξη που πήρε από την Μαρία Παπαφωτίου.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα (Μαγκλάρα) γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος. Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση. Το κράτησα επειδή ήταν του Κώστα.

Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δε θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος.

Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω», είχε δηλώσει η Φωτεινή Αθερίδου σε συνέντευξή της.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα