Η Μαρία Βοσκοπούλου πόζαρε τόπλες σε παραλία της Κέρκυρας

Διακοπές στο νησί της μητέρας της

Η Μαρία Βοσκοπούλου, η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μετά το χαμό του πατέρα της προσπαθεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τη μητέρα της και οι δυο τους χαλαρώνουν στην Κέρκυρα. Η νεαρή ηθοποιός πόζαρε τόπλες να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ διάβαζε το αγαπημένο της βιβλίο και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Instagram.

«Τη μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω.

Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω», είχε πει σε συνέντευξη πριν χάσει τον πατέρα της.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.