Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Την Τρίτη η κηδεία του

Αύριο το τελευταίο αντίο

Η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα γίνει αύριο Τρίτη όπως ανακοίνωσε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Alpha τώρα».

Η τραγουδίστρια που υπήρξε σύντροφός του μία εξαετία και ήταν καλή του φίλη τα τελευταία χρόνια και είναι συντετριμμένη με τον χαμό του.

«Έφυγε χωρίς να ενοχλήσει κανέναν, με ένα χαμόγελο στα χείλη και με μια γνώση ότι μέχρι εδώ ήταν. Δυστυχώς αυτή η αρρώστια δεν αστειεύεται.

Αύριο στις 11 το πρωί, στην Αγγλικανική Εκκλησία, που είναι στη Φιλελλήνων, θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς».

Διαβάστε επίσης:Ιλένια Ουίλιαμς: «Ράγισε» καρδιές το αντίο στον πατέρα της

Διαβάστε επίσης: Ρόμπερτ Ουίλιαμς: O απολογισμός της ζωής και της καριέρας του στην τελευταία συνέντευξή του στην «Espresso»




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.