Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Flashback: Η Ελένη Μενεγάκη από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα μέσα από φωτογραφίες

Μεγαλώνει όμορφα!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφισβήτητα σταρ! Έχει ένα άστρο που είχαν οι παλιές διάσημες κυρίες της χώρας μας και όχι μόνο.

Από το ξεκίνημά της ξεχώριζε για την ομορφιά, το μπρίο και το νάζι της. Κάναμε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και βρήκαμε στο αρχείο μας φωτογραφίες της.

Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και γίνεται πιο εντυπωσιακή! Νέο λουκ, αλλαγές στο ντύσιμο και γενικώς μια άλλη πλέον Ελένη!

https://www.youtube.com/watch?v=6GmTpOcuiAA&t=196s

Τρεις γάμοι, τέσσερα παιδιά και μια σπουδαία καριέρα.

Ο κόσμος την αγαπάει και έναν χρόνο που έμεινε εκτός τηλεόρασης τους έλειψε πολύ!

https://www.youtube.com/watch?v=ZjLY6M5QT2s

Η επιστροφή της στέφθηκε με επιτυχία καθώς τα νούμερα έδειξαν πως η ωραία Ελένη έλειψε από την τηλεόραση.

«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ. Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου αποφάσισα να μοιραστώ πως αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική σεζόν στον Alpha και την επόμενη χρονιά δε θα ήμουν στην τηλεόραση. Ό,τι είχα πει ήταν αλήθεια. Εγώ ξέροντας πως θα σταματήσω το ζούσα μέρα, μέρα.

Δεν ήθελα όμως αυτό να επηρεάσει το πώς με βλέπουν οι τηλεθεατές. Το γιατί δεν το είπα τελευταία μέρα και το είπα στη γιορτή μου, ήταν γιατί ήθελα να πάρουμε και οι δύο πλευρές τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που κάναμε μαζί πάρα πολλά χρόνια φτάνει στο τέλος.

Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε. Το μόνο που ήξερα είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ήμουν σπίτι.

Γενικά λειτουργώ με το ένστικτο, είμαι παιδί της λογικής, αλλά το ακούω. Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή 1η Ιουλίου, είχα όλη τη συγκίνηση, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε, χωρίς όμως πραγματικά να είχα αφήσει το περιθώριο στα υπόλοιπα κανάλια ότι θα κάνουμε μια συζήτηση και βλέπουμε», είχε πει επιστρέφοντας στην τηλεόραση με κενό ενός έτους.

«Τη χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο ήμουν εκεί. Ήταν μια περίεργη χρονιά. Έβλεπες μια γυναίκα που θρηνούσε κάτι που έφευγε. Στο βλέμμα της ήταν γραμμένα τα πάντα. Μπορούσαμε να ψυχολογήσουμε σε τι κατάσταση ήταν η Ελένη», είχε αποκαλύψει ο Άρης Καβατζίκης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα