Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δύσκολες ώρες για τη Κατερίνα Λένη – Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Ραγίζει καρδιές το αντίο της

Μία πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει η Κατερίνα Λένη, καθώς έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Η ταλαντούχα μαγείρισσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, η πρώτη απεικόνιζε ένα περιστέρι σε μαύρο φόντο και η δεύτερη τον άνθρωπο που έχασε από την ζωή – χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. 

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τα εξής: «Θέλω να γράψω τόσα για σένα… αλλά δε βρίσκω τις λέξεις, που να περιγράψουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου και την σπάνια προσωπικότητα σου. Θολά όλα στο μυαλό μου! Κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να θυμηθώ την στιγμή που βρεθήκαμε και πάλι… Πόση χαρά Θεέ μου!!!! Πόση Αγάπη χωράει σε μια αγκαλιά;;;;; Πόση Αγάπη κρύβεται πίσω από αυτά τα χαμόγελα; Αμέτρητη!!!!! Δεν είμαι έτοιμη για τον αποχαιρετισμό αυτό… Και ούτε μου το συγχωρώ! Σ´ΑΓΑΠΩ Γ..Ω ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα