Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Το τελευταίο διάστημα προσπαθήσατε να κάνετε κινήσεις πέρα από τις καθιερωμένες, όμως θα υποχρεωθείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας, όχι γιατί την έχετε ξεχάσει, αλλά γιατί πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και ενδιαφερθείτε για τον σύντροφό σας περισσότερο, όχι για να τον πείσετε για τα αισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του, αλλά επειδή πιστεύετε ότι αυτή η σχέση έχει ακόμα να σας δώσει πολλά θετικά στοιχεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι η αναζήτηση του συντρόφου θα είναι έντονη, γι’ αυτό έστω και την τελευταία στιγμή πρέπει να ενεργοποιηθείτε. Η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική και κτητική παράλληλα, και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τη διάθεσή σας εξωτερικοί παράγοντες, εσείς όμως θα πρέπει να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, αν θέλετε να εκπληρώσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Φλερτάρετε, ακόμα κι αν δεν έχετε πρόθεση να συνεχίσετε.

ΛΕΩΝ: Μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές που σας δίνουν και αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όσο γρήγορα θα θέλατε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, εργαστείτε προς αυτήν την κατεύθυνση και περιμένετε το γύρισμα των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα λυθούν μόνο διά της διπλωματικής οδού. Ευνοούνται σήμερα οι αισθηματικές υποθέσεις. Για να λύσετε πιο εύκολα κάποια προβλήματά σας χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήνετε καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώνουν και να σας χαλάνε τη διάθεση. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας τι υπογράφετε. Αποφύγετε τις περιττές δαπάνες κι αν δυσκολεύεστε, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, με απρόσμενες συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα σάς προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσεκτικά βήματα. Τα παράτολμα εγχειρήματα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα δεν ευνοούνται. Η σωστή διαχείριση του οικονομικού τομέα σας θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήνετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά να σας προβληματίσουν. Εάν η διαίσθησή σας σάς προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στρέψτε την προσοχή σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να προσεγγίσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Δεν χρειάζεται να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που το αντικείμενό τους δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση και θα γοητεύσετε τα πλήθη. Οσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί μεν να σας τονώνουν, όμως ο σύντροφός σας δεν είναι έτοιμος να τις αποδεχτεί.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα