Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μόνο η αλληλοκατανόηση θα επιφέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί όπως εσείς έχετε όρια, έτσι έχουν και οι άλλοι. Πρέπει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα για δικό σας όφελος.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνατε αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που, όπως φαίνεται, τώρα φτάνουν πια στην ωρίμανσή τους. Γνωρίστε πού και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε μέσα σας νέες δυνάμεις. Ξεχάστε τις καταχρήσεις και τις υπερβολές, που σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους, και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιδιώξτε να περνάτε καλά, φροντίζοντας παράλληλα να διατηρήσετε την αυτοπειθαρχία σας. Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξιδάκι που θα σας βγάλει από την καθημερινή στασιμότητα.

ΛΕΩΝ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε μαζί τους οικονομικά θέματα. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που ξεπηδούν καθημερινά, γιατί όλα θα φτιάξουν. Για να βοηθηθείτε πρακτικά ανανεώστε τον κύκλο των φίλων και των γνωριμιών σας. Δείτε τα γεγονότα υπό άλλο πρίσμα και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να εξετάσετε με πολλή προσοχή ένα οικογενειακό θέμα. Στον εργασιακό χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας την ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, ειδικά αν αφορούν και τα χρήματα άλλων προσώπων. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας και τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη νιώθετε να σας πνίγει το άγχος χαλαρώστε τους ρυθμούς σας. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, επιλύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες αλλαγές στη ζωή σας. Βοηθήστε έναν καλό φίλο κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αμυντική στάση που έχετε αποφασίσει να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κουράζει τους φίλους σας αλλά και τον σύντροφό σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ενισχυθεί η γοητεία σας, σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν. Εάν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους, θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τα αισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα. Μετριάστε την υπερβολική αισιοδοξία σας, γιατί δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...