Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Η Κατερίνα Μονογυιού έγινε η νονά του γιου του αδικοχαμένου αδελφού της

Ουράνιο τόξο μετά την... καταιγίδα

«Οι ψυχές δεν φεύγουν από τη Γη, παρά μόνο τα σώματα» δήλωσε πολύ συγκινημένη η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού, σε μια στιγμή χαρμολύπης, καθώς βάφτισε τον ανιψιό της, γιο του αδελφού της που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο, εννέα μήνες πριν.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στη Μύκονο η βάφτιση του 2 ετών γιου του Τζώρτζη Μονογυιού και της συζύγου του Αθηνάς, στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο. Η βουλευτής Κυκλάδων, της Νέας Δημοκρατίας βγάζοντας για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του αδελφού της τα μαύρα ρούχα, βάφτισε το αγοράκι του Τζώρτζη παρέα με τον κολλητό του φίλο Θωμά Σφυρή. Ο μικρός πήρε το όνομα «Γιώργος-Μιχαήλ», ενώ τη μέρα που βαφτίστηκε είχε και τα γενέθλιά του.

«Οι ψυχές δεν φεύγουν από τη Γη, παρά μόνο τα σώματα. Ενιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός. Ο μικρός Γιώργος-Μιχαήλ, εκτός από ανιψιός μου, είναι πλέον και πνευματικό μου παιδί, με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής» είπε η Κατερίνα Μονογυιού, συμπληρώνοντας: «Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία, και θα τον στηρίξω στα όνειρά του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός μου από εκεί ψηλά που βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό».

Ο νεοφώτιστος έδωσε χαρά και στον παππού και στη γιαγιά του, που ήταν εκεί μαζί του. Στο τραπέζι που ακολούθησε, οι μπομπονιέρες της βάφτισης αλλά και η τούρτα γενεθλίων είχαν ως θέμα τον ανεμόμυλο, σήμα κατατεθέν της Μυκόνου, όπου βαφτίστηκε ο μικρούλης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».