Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Ποια ζώδια ευννούνται;

ΚΡΙΟΣ: Οι αναπόφευκτες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή είναι προβλεπόμενες, αφού νιώθετε πως θέλετε να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις και έτσι προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινούργιες. Προτού πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαλέγετε για μια ακόμα φορά τον μοναχικό δρόμο, με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε την αποχή σας από τα κοινά, αν νομίζετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας προσφέρεται για να προασπίσετε κάποια αιτήματά σας. Οι άλλοι μπορούν πλέον να ενδώσουν στις απαιτήσεις σας, αρκεί να διαπραγματευτείτε λογικά. Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες παρασπονδίες τρίτων για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας ίσως τελικά να γίνει και η αιτία να δημιουργήσετε προστριβές. Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε προτού δράσετε και ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αλλάξετε πορεία. Προσαρμοστείτε σε μια αλυσίδα γεγονότων που σίγουρα σας δίνει μηνύματα επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής σας. Πρέπει πάση θυσία, όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ενστάσεις γύρω σας μπορούν να ενταθούν όταν παίρνετε αποφάσεις που δεν προκύπτουν μέσα από διάλογο. Εάν δεν θέλετε να διαλύσετε σχέσεις ετών, ακούστε και τη γνώμη των άλλων. Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ό,τι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η ώρα να κάνετε πια αυτό που πραγματικά θέλετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και πρέπει, μια που τώρα απαλλάσσεστε από κάποια καθήκοντα που σας κούραζαν και σας ταλαιπωρούσαν ψυχικά. Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ενασχολήσεις σας δεν σας αφήνουν περιθώρια να μείνετε λίγο μόνοι σας, αλλά λίγη μοναξιά είναι απαραίτητη, προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό και να προχωρήσετε σε αποφάσεις. Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σάς φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άσκοπες ενέργειες που κάνατε στο παρελθόν επιβεβαιώνουν πόσο σωστή είναι η αλλαγή πλεύσης σας. Έχετε πάρει σοβαρά πλέον κάτι που φαινομενικά είναι εύκολο, αλλά στην πράξη πολύπλοκο. Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το διάστημα εκπροσωπείτε μια ομάδα ανθρώπων που ουσιαστικά στηρίζονται σε εσάς. Μην τους απογοητεύσετε, φροντίστε να κάνετε την επανάστασή σας για το κοινό συμφέρον. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι λύσεις που θα σας δοθούν θα σας εκτονώσουν και θα σας βγάλουν από τη διαδικασία του να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Λίγη υπομονή ακόμα για να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Με μόνο σας στόχο την προσωπική και οικογενειακή σας γαλήνη, προχωρήστε σε ουσιαστική συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις προτάσεις. Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο ακούστε τη διαίσθησή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...