Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μια μοναδική συναυλία αγάπης στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για άλλη μια φορά για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» σε μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Με την αισθαντική, την άκρως συναισθηματική και μελωδική φωνή της, η Άλκηστις, ερμήνευσε τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη στον αγαπημένο της χώρο κάτω από την Ακρόπολη. Η συναυλία ήταν ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα σύμβολο, την Μελίνα Μερκούρη, η οποία μας χάρισε τραγούδια που θα παραμείνουν ανεξίτηλα στον χρόνο.

Σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα συγκινητική, στο κατάμεστο θέατρο του Ηρωδείου, η Άλκηστις με τις συγκλονιστικές της ερμηνείες απογείωσε το κοινό που σιγοτραγουδούσε συνέχεια μαζί της, σ’ ένα πρόγραμμα που ξεχείλιζε Ελλάδα. Ακούστηκαν δημιουργίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζiδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλο και Ζωρζ Μουστακί, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε σε νέες υπέροχες ενορχηστρώσεις από τον Θωμά Κοντογεώργη.

Απευθυνόμενη στο κοινό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της βραδιάς: «Μαζί για το Παιδί, λέξεις που περικλείουν αγάπη, προσφορά, εθελοντική εργασία και αλληλεγγύη» ενώ στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η βραδιά θα μείνει κρεμασμένη σαν κόσμημα στην καρδιά μου».

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Χρήστος Μπαρτσόκας, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Ιωάννης Παπαδάτος, Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Τώνια Δραγούνη

Μαζί της ήταν οι μουσικοί:
Θωμάς Κοντογεώργης: Πιάνο
Στάθης Κιοσόγλου: Κλαρινέτο & Φλάουτο
Aγγελική Πουλημένου : Κόρνο
Κώστας Σερεμέτης:Τύμπανα – Κρουστά
Τάκης Βασιλείου: Ντράμς – Κρουστά
Νίκος Κατσίκης: Μαντολίνο – μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας: Μαντολίνο – μπουζούκι
Παντελής Τζιάλας: Κιθάρες
Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Βιολί
Σοφία Ευκλείδου: Τσέλο
Πέτρος Βαρθακούρης: Κοντραμπάσο
Eνορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό