Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χρήστος Σπανός: «Ήμουν παρών στη γέννηση της κόρης μου»

Ο Χρήστος Σπανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»...

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους αποδοκιμάζετε. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας πνίγει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσπάθεια και η υπομονή σας θα φέρουν αποτελέσματα που θα σας αρέσουν αρκετά, και μάλιστα τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή την περίοδο να θυμάστε ότι δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά. Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το πού θα βρίσκεστε και τι θα κάνετε.

ΛΕΩΝ: Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική σας ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτή σας την επιθυμία. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιμονή σας να κρίνετε ό,τι συμβαίνει στον συναισθηματικό σας τομέα από την ποιοτική του πλευρά μάλλον σας ξενίζει, αλλά πιθανά να έχει σχέση με την έλλειψη ικανοποίησης στα μέχρι τώρα ερωτικά δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε βαθιές τομές αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης ή της μοναξιάς σας. Απελευθερώστε από μέσα σας βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και βάζοντας όρια σε αυτό που διεκδικείτε ερωτικά. Το φλερτ θα είναι μια μορφή επικοινωνίας που θα σας επιβεβαιώνει πως ακόμη μετράτε ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δεσμευμένοι μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, φροντίστε, όπως αρμόζει, να είστε ξεκάθαροι από την αρχή για να πάρετε αυτό που θέλετε αποχωρώντας με αξιοπρέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παρορμητικότητά σας θα είναι μετριασμένη, και αυτό θα σας δώσει θετικά προγνωστικά για το αποτέλεσμα. Ο φόβος μήπως παρεκτραπείτε από τα όρια της ανοχής του συνοδοιπόρου σας θα είναι εκείνο που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια που έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας, καλά θα κάνετε να αφήσετε να φανούν οι πραγματικές σας ανάγκες. Θα νιώθετε ανεξάρτητοι σε συναισθηματικές δεσμεύσεις, παρόλο που η αγάπη για τον σύντροφό σας θα είναι αδιαπραγμάτευτη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...