Ο πρώην «survivor» Πάνος Αργιανίδης οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Tις τελευταίες ημέρες ο 41χρονος δεν ήταν καλά ψυχολογικά

Από τους στίβους μάχης του «Survivor» βρέθηκε στο… Δρομοκαΐτειο ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως «μάνατζερ ράγκμπι», καθώς χθες τα ξημερώματα ταμπουρώθηκε στις τουαλέτες των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Οι τίτλοι τέλους στο ολονύχτιο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον πρώην «Μαχητή» του «Survivor» μπήκαν το πρωί, όταν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος έσπασαν την πόρτα και μετέφεραν τον 41χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου. Ως τη λήξη του επεισοδίου, όμως, είχαν προηγηθεί περισσότερες από οκτώ ώρες αγωνίας, με τους συγγενείς του πρώην παίκτη του «Survivor» να φοβούνται τα χειρότερα!

Στη συνέχεια ο 41χρονος, που τα τελευταία χρόνια ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου θα εξεταστεί από γιατρούς για να αποφασιστεί αν θα του απαγγελθεί κατηγορία ή θα νοσηλευτεί.

Όλα άρχισαν περίπου στις 11 τη νύχτα της Δευτέρας, όταν ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος εργαζόταν στο κέντρο διαλογής δεμάτων των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας, εξαφανίστηκε απροειδοποίητα από το πόστο του. Στις 2 τα ξημερώματα, για άγνωστο λόγο, κλείστηκε στην τουαλέτα, απ’ όπου άρχισε να κάνει βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του, απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του! Επί ώρες ο πατέρας του, Πέτρος, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον ηρεμήσει.

Στο σημείο έφτασε ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας, ο οποίος με τη σειρά του προσπάθησε να τον πείσει να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας, ενώ υπήρχε και επικοινωνία με ψυχολόγο.

Όμως ο 41χρονος πρώην παίκτης του «Survivor» ήταν ανένδοτος και συνέχισε να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ, σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε πως έξω από την τουαλέτα βρίσκονταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, πετώντας τους… χλωρίνη!

Τελικά, όλα έληξαν στις 10 το πρωί με επέμβαση των ανδρών της ΟΠΚΕ. Οπως είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν τον πρώην «Μαχητή», τις τελευταίες ημέρες ο 41χρονος δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...