Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ο Γιώργος Λιάγκας ψάχνει για συμπαρουσιάστρια – Δείτε με ποιες κυρίες συζητάει

Ποια θα πάρει τη θέση της Δούκισσας;

Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» μέσα σε 54 δευτερόλεπτα το πρωί της Δευτέρας και να της ευχήθηκε τα καλύτερα για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα -αφού εκείνη, ως γνωστόν, κοινοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από το «Πρωινό» σχήμα-, αλλά, πέντε μέρες μετά, ο δημοφιλής παρουσιαστής, όπως ακούγεται, ψάχνει για να βρει το έτερο γυναικείο του ήμισυ.

Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα δίνουν και παίρνουν! Θα υπάρξει αντικαταστάτρια ή θα παραμείνει ως έχει η πρωινή εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα σόλο βιολί και one man show; Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές με πρόσωπα που πιθανόν να αναλάβουν το εμπορικό κομμάτι.

Φήμες θέλουν τον Λιάγκα να βολιδοσκοπεί για τη γυναικεία αμιγώς ενότητα -μόδα, ομορφιά, υγεία-, όπου εκεί τρέχει ένα πολύ σημαντικό εμπορικό κομμάτι, τις Φλορίντα Πετρουτσέλι, Βάσια Κωσταρά, Μαρία Λουίζα Βούρου και Φελίσια Λαπάτη.

Οι διαδόσεις στον ΑΝΤ1 θέλουν την Πετρουτσέλι να είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία έγινε κρούση για συνεργασία, κάτι που οδήγησε σε άμεσο ραντεβού. Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε, και είναι απορίας άξιον γιατί είπε «όχι» στον Γιώργο Λιάγκα και σε μια εκπομπή σαν το «Πρωινό», που έχει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά το «όχι» της λέγεται ότι έχουν καπάκι γίνει κρούσεις στη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, στη Μαρία Λουίζα Βούρου και τη Φελίσια Λαπάτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βγάλει το όνομα ενός απαιτητικού οικοδεσπότη και συνεργάτη, και έπειτα από το τηλεοπτικό διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά και την πατ κιουτ συνεργασία με τη Δούκισσα Νομικού έχουν φοβηθεί οι ωραίες γυναικείες παρουσίες, που προτιμούν την ψυχική τους ηρεμία από τη φήμη και την καθημερινή τριβή με τον Γιώργο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα