Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ο Δημήτρης Κόκοτας «ράγισε καρδιές» με τον επικήδειο στον πατέρα του

«Ξεγέλασε και τον θάνατο γιατί ο Σταμάτης για μένα είναι πάντα εδώ, θα είναι πάντα εδώ»

Ο Δημήτρης Κόκοτας εκφώνησε τον επικήδειο στο τελευταίο αντίο στον πατέρα του, Σταμάτη με τρεμάμενη φωνή.

Ήμασταν το στήριγμά του. Έτσι μας έμαθε, να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης είχε πάντα μια θέση στην καρδιά του για όσους πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καν. Για όσους ήταν στον δρόμο. Ήταν βιοπαλαιστής. Ήταν ευγενικός πάντα.

Είχε φροντίσει για την ψυχή του. Έκανε αγαθοεργίες, ελεημοσύνες, ανεγέρσεις ναών σε ορφανοτροφεία. Είχε φροντίσει… Ξεγέλασε και τον θάνατο γιατί ο Σταμάτης για μένα είναι πάντα εδώ, θα είναι πάντα εδώ.

Θα ζει σίγουρα μέσα από τις καρδιές όλων μας, τη σκέψη μας. Όλοι θα συζητάμε συνέχεια για τον πατερά μας, θα τον ακούμε και θα είναι πάντα εδώ πνευματικά να με στηρίζει. Είχε πάντα έναν καλό λόγο για όλο τον κόσμο. Τους ένιωθε όλους φίλους του».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα