Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Η εν διαστάσει σύζυγος του σαδιστή της Κορίνθου κινδυνεύει να τυφλωθεί από τα χτυπήματά του

Μπουνιές στα μάτια

Καταπέλτης είναι η ιατροδικαστική έκθεση για τον 33χρονο Αλβανό, ο οποίος ξυλοκόπησε, βίασε και κόντεψε να κάψει ζωντανή την 28χρονη Ελληνίδα εν διαστάσει σύζυγό του για να μην παραστεί στη βάπτιση του μικρότερου παιδιού τους! Και αυτό γιατί διαπιστώνει πως το θύμα δέχθηκε πολλά και βάναυσα χτυπήματα στα μάτια, με συνέπεια να κινδυνεύσει να τυφλωθεί!

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Κορίνθου, οι οποίοι εξέτασαν την 28χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Αλμυρή, από τις μπουνιές που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκχυμώσεις στους κροτάφους και στα μάτια.

«Η ασθενής φέρει εκχυμώσεις και οίδημα άμφω οφθαλμικών κογχών, μετωπιαία δεξιά κροταφικά, αιμάτωμα εκχυμώσεις τραχηλικής περιοχής αριστερά, καθώς και αιμάτωμα εκχύμωση αριστερής ωμοπλάτης…

Συνεστήθη παρακολούθηση λόγω ΚΕΚ και επί επιδείνωσης να επανέλθει στο νοσοκομείο για επανέλεγχο, καθώς συνεστήθη και οφθαλμολογικός έλεγχος σε 3-4 ημέρες ή νωρίτερα» ανέφερε το σημείωμα των γιατρών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, που περιλαμβάνεται στον φάκελο του ιατροδικαστή. Ο οφθαλμίατρος του νοσοκομείου, από την πλευρά του, έκανε λόγο για σοβαρή βλάβη στα μάτια, που θα μπορούσε να προκαλέσει αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Η 28χρονη αναρρώνει από τα τραύματα που της προκάλεσε ο 33χρονος προτού τη βιάσει. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει σταματήσει να δέχεται απειλές από άτομα του στενού περιβάλλοντος του εν διαστάσει συζύγου της, κυρίως μέσω μηνυμάτων, στα οποία γράφουν ότι θα της πάρουν τα παιδιά!

Την ίδια ώρα, ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα και αποκαλύπτουν τη συστηματική κακοποίηση που υφίστατο στα χέρια του σαδιστή. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το συγγενικό, εργασιακό και φιλικό περιβάλλον της, το τελευταίο διάστημα ο 33χρονος Αλβανός είχε γίνει πολύ επιθετικός. Μάλιστα, από την ημέρα που εκείνη ζήτησε διαζύγιο την ξυλοκόπησε αρκετές φορές, ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους.

«Πολλές φορές πήγαινε χτυπημένη στη δουλειά, αλλά φοβόταν να το καταγγείλει τότε. Ετρεμαν τα πόδια της» τόνισε η δικηγόρος της 28χρονης Χριστίνα Ελένη Παναγή, η οποία κατέθεσε στον εισαγγελέα όλα τα στοιχεία για τον εφιάλτη που ζούσε η εντολέας της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...