Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κατάλαβα τι μου έχει συμβεί έξι μήνες μετά»

Η πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση

Την πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μιλώντας για όλα! Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον γολγοθά που πέρασε με τα εγκαύματα, τα χειρουργεία και για την αγάπη του κόσμου.

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Ένας πολυεγκαυματίας έχει να περάσει ένα γολγοθά. Υπάρχει μία πορεία αποκατάστασης πολύ μεγάλη, πολλών ετών και πολυδάπανη. Εγώ βρίσκομαι στο δεύτερο χρόνο της αποκατάστασής μου και ξέρω τα υπόλοιπα. Εκτός από τα χειρουργεία υπάρχει μία σειρά διαδικασιών που ο εγκαυματίας πρέπει να τηρεί στο σπίτι του καθημερινά και τα πρώτα πέντε χρόνια είναι εντατικά. Στη συνέχεια μειώνονται, αλλά μας ακολουθούν εφ’ όρου ζωής».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Είμαι περίπου στα μισά της διαδικασίας, έχω να κάνω χειρουργεία σημαντικά. Είχα βάλει ένα στοπ, γιατί περιμέναμε να συμπληρωθούν δύο χρόνια από την επίθεση, γιατί στα δύο χρόνια το χημικό έγκαυμα ηρεμεί. Αυτή η στιγμή είναι ένα κομβικό σημείο στην πορεία της αποκατάστασής μου».

«Η πρώτη μας συνάντηση με τον υπουργό ήταν ένα χρόνο πριν. Επειδή εγώ δεν θεωρώ ότι αξίζω παραπάνω από τον οποιοδήπορτε εγκαυματία και θεωρώ ότι αυτό που γινόταν ήταν άδικο και λάθος. Έφτασα στο σημείο να νιώθω ενοχές και ντροπή, γιατί είτε θέλω είτε δεν θέλω η επίθεση πήρε έκταση. Επισκέπτομαι συχνά τους εγκαυματίες. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω κάτι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Για μένα, προσωπικά, η αγάπη του κόσμου ήταν σημαντική. Διαφορετικά μπορεί αν ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κατάθλιψη και να κοιτάω το ταβάνι» πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τέλος, δήλωσε πως: «Κατάλαβα τι μου έχει συμβεί έξι μήνες μετά. Κάθε μέρα η γιατρός μου προσπαθούσε να μου εξηγήσει… Εγώ χρειαζόμουν να μιλήσω με έναν άλλον εγκαυματία να μου εξηγήσει και να καταλάβω. Οι εγκαυματίες έχουμε μία αλληλοκατανόηση μεταξύ μας».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...