Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Ο εκνευρισμός του Τάσου Χαλκιά με τους δημοσιογράφους: «Εσείς φταίτε»

«Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει»

Ο Τάσος Χαλκιάς το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο δικαστήριο για τη δίκη Φιλιππίδη όπου κλήθηκε να καταθέσει και αναφέρθηκε στον εκνευρισμό του on camera την περασμένη φορά που ήταν στο δικαστήριο.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άλλη φορά σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το δικό μου άτομο, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει παιδιά, είμαι στην κοινωνία χρόνια, έχω προσφέρει στο δημόσιο, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Εκνευρίστηκα γιατί βάλατε 25 καλώδια μέσα στα πόδια μου και κόντεψα να τσουρομαδηθώ. Είδατε με τι μεγάλη προσοχή προσπαθώ να ανέβω πάνω μετά από κάποιο χειρουργείο που μου έχει αφήσει κάποια ζητήματα. Που να τα ξέρετε εσείς αυτά και δεν υπάρχει και λόγος».

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Όσα κατέθεσε η Ράνια Σχίζα

Στην συνέχεια δήλωσε ότι: «Εσείς με εκνευρίσατε αν θέλετε να ξέρετε. Εγώ δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Εσείς φταίτε. Δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει. Γιο δημοσιογράφο έχω και ξέρω πολύ καλά. Η ερώτηση αν είμαι έτοιμος δεν υπάρχει. Βρίσκομαι εδώ μετά από κλήτευση του εισαγγελέα. Δεν είμαι ούτε από την πλευρά της υπεράσπισης ούτε των κατηγόρων. Είμαι εδώ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να καταθέσω μετά από κλήτευση του εισαγγελέα».

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: «Η πρώτη καταγγέλουσα είναι αδίστακτη ψεύτρα με την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια»

Τέλος, για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είπε τα εξής: «Τι θα ερωτηθώ και τι θα καταθέσω, το ξέρω περίπου γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη παράσταση στην οποία ήμουν και εγώ μαζί με τον κύριο Φιλιππίδη και όσα γνωρίζω θα τα πω. θα με ρωτήσουν αν τυχόν ήταν και κάποια κοπέλα εκεί. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ προσωπικό δεδομένο για να τα πω. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ποια κοπέλα να γνωρίζω; Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα».

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Οι δηλώσεις της Μακρυπούλια μετά την κατάθεσή της




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα