Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τσαλαπάτη και Αντιώτης πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα

Η Φελίσια Τσαλαπάτη φαίνεται πως επανασυνδέθηκε με τον πατέρα...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Κρυσταλλία και Πλατανιάς αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους

Χώρισε (και) η Κρυσταλλία, γεγονός που ανακοίνωσε μόνη της...

Εις θάνατον τα ΑμεΑ των στρατιωτικών μας!

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στα στελέχη των Ενόπλων...

Κώστας Κωστόπουλος: Στον ανακριτή ο σκηνοθέτης του «Σασμού» – Ποινική δίωξη για βιασμό

Ποινική δίωξη για βιασμό στον Κώστα Κωστόπουλο μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου

Στον προθάλαμο του ανακριτή βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Κώστας Κωστόπουλος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού.

Ο 57χρονος σκηνοθέτης μπήκε στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης έπειτα από μήνυση που υπέβαλε η ηθοποιός Ελενα Αθανασοπούλου σε βάρος του για βιασμό προ 12ετίας και εντός του καλοκαιριού κλήθηκε από τον εισαγγελέα Απόστολο Ανδρέου να δώσει εξηγήσεις έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που άνοιξε σε βάρος του.

Στη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός περιγράφει ότι γνωρίστηκαν το 2009 στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με τον χώρο της υποκριτικής. Στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης τής πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ, εκείνος -σύμφωνα με την καταγγελία- τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

«Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση» είχε καταγγείλει η Ελενα Αθανασοπούλου.

Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης ο γνωστός σκηνοθέτης παραιτήθηκε από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», προκειμένου, όπως εξήγησε, να μη φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του. Ωστόσο, σε όλους τους τόνους αρνήθηκε την κατηγορία κάνοντας λόγο για συκοφαντία και διαμήνυσε ότι θα στραφεί στη Δικαιοσύνη.

φ3 254335180 2048712175293089 7525597098183012040 n

«Εδώ και καιρό μια γυναίκα με την οποία είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την “καταγγελία” της με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, “φωτογραφίζοντας” συνεχώς εμένα. Εδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση» ήταν η πρώτη του αντίδραση σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ενώ πλέον έχει υποβάλει κι εκείνος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Σημειώνεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της Ελενας Αθανασοπούλου προχώρησε σε αντίστοιχες αποκαλύψεις και η ηθοποιός Αννα Τσουκαλά, υποστηρίζοντας ότι ο σκηνοθέτης την είχε παρενοχλήσει ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...