Μπουζούκια, ξενύχτια, τσιγάρα και το βαρύ ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» ταξίδεψε τους τηλεθεατές στη δεκαετία του 1980

Οι ημέρες της αφθονίας, της ξενοιασιάς και της καλοπέρασης της δεκαετίας του 1980 και του «ορθόδοξου» ΠΑΣΟΚ, με τα χιλιάρικα στην τσέπη και τα γαρίφαλα στα μπουζούκια, έλειψαν όπως φαίνεται από τους τηλεθεατές, γι’ αυτό και χάρισαν στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» 20,2% στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο 22%.

Μπουζούκια, νύχτα, ποτά, ξενύχτια και τσιγάρα… Η δεκαετία του ’80 ξαναζωντάνεψε στις οθόνες μας και μία νοσταλγία ξύπνησε στο τηλεοπτικό κοινό. Το Όνειρο, το νυχτερινό κέντρο του Στρατή Βαρδάρη (Βασίλης Μπισμπίκης), ταξίδεψε τους θεατές στο παρελθόν, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, με το twitter να παίρνει… φωτιά!

Μερακλήδες τηλεθεατές έγραψαν: «Είχα να δω τσιγάρο αναμμένο σε τηλεοπτικό πλάνο από την εποχή του ’90!», «Πλάκα θα είχε να κάνει ένα γκεστ η Βανδή και να τραγουδήσει μερικά από τα πρώτα τραγούδια της καριέρα της», «Αύγουστος 1983, γράφει στη σειρά! Με άλλα λόγια, εποχές ΠΑΣΟΚ – του παλιού και του ορθόδοξου», «Είδα τα χιλιάρικα και ένα δάκρυ κύλησε», είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα».

Κατά τα άλλα, στην πρεμιέρα την παράσταση έκλεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη ζεϊμπεκιά του, με τους χρήστες του twitter να τον… αποθεώνουν: «Πόσο… νύχτα μυρίζει ο Μπισμπίκης, ρε… πιο κατάλληλος δεν υπάρχει για το ρόλο», «Γεια σου, ρε Μπισμπίκη, άλα σου ! Αν το “βαρύ ζεϊμπέκικο” είχε εικόνα…».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την