Πρώην παίκτρια του «GNTM» παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο στο κέντρο της Αθήνας – Οδηγείται στον εισαγγελέα

Δύσκολες ώρες για το μοντέλο

Η γνωστή πρώην παίκτρια του «GNTM» περνάει δύσκολες ώρες καθώς είχε τροχαίο τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας και δυστυχώς υπάρχει και νεκρός.

«Πρώην παίκτρια του GNTM, πολύ γνωστή ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό. Στις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας η νεαρή κοπέλα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα μηχανάκι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 60χρονος οδηγός.

Όπως προβλέπεται από τα ξημερώματα έχει συλληφθεί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Όταν υπάρχει θανατηφόρο τροχαίο φυσικά και συλλαμβάνεται και θα γίνουν και προβλεπόμενες διαδικασίες το αλκοτέστ για να δουν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ και άλλες ουσίες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά», ανέφεραν στο «Πρωινό».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.