Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε από το GNTM και μαζί της και τα νούμερα τηλεθέασης

Ο κόσμος διψάει για τηλεοπτικές περσόνες με άποψη και προσωπικότητα

H Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε και πήρε και τα νούμερα τηλεθέασης του «GNTM» μαζί της! Πάει και τελείωσε! Το τηλεοπτικό κοινό διψάει για νέα πρόσωπα στη μικρή οθόνη από παρουσιαστές, κριτές, μέχρι και ηθοποιούς. Βαρέθηκε να ανακυκλώνονται οι ίδιοι και ίδιοι. Πιο πολύ, δε, διψάει για τηλεοπτικές περσόνες με άποψη και προσωπικότητα!

Πώς έφτασε το πολυδιαφημισμένο ριάλιτι μοντέλων του Star να εμφανίζει ποσοστά τηλεθέασης που αγγίζουν μόλις το 10,7% στο γενικό σύνολο και 14% στο δυναμικό κοινό; Τι έχει συμβεί;

φ1 288103604 5030946633701546 8001577556893165791 n

Μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου διημέρου της εβδομάδας (Δευτέρα – Τρίτη), που αποτελεί σημείο αναφοράς για την prime time ζώνη, καθώς μόνο αυτές τις μέρες προβάλλεται το «GNTM», ενώ παράλληλα είχαμε και την είσοδο της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», το ριάλιτι μόδας δείχνει να χάνει σημαντικό έδαφος στην κούρσα της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, το «GNTM» βρέθηκε ελάχιστα χαμηλότερα την Τρίτη 11/10 από την Τρίτη 4/10, και αισθητά πιο χαμηλά τη Δευτέρα 10/10 από τη Δευτέρα 3/10, σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο.

Την ίδια ώρα που παλιές («Σασμός» – «Η γη της ελιάς») και νέες («Μαύρο ρόδο» – «Αυτή η νύχτα μένει») σειρές κοντράρονται ανελέητα για την πρωτιά στην prime time ζώνη. Γιατί, όμως, συνέβη αυτό; Ποιοι είναι οι λόγοι της πτώσης τηλεθέασης του «GNTM»;

φ4 1

Ο πρώτος και κύριος λόγος είναι ο ίδιος ο ανταγωνισμός. Τις πρώτες εβδομάδες, στο βάθος της βραδιάς, το ριάλιτι μόδας ανέβαινε αισθητά με την ολοκλήρωση των επεισοδίων «Σασμού» και «Γη της ελιάς». Με την προσθήκη των βαρέων πυροβολικών στα σίριαλ, «Αυτή η νύχτα μένει» και «Μαύρο ρόδο», στο δεύτερο μισό της prime time, επήλθε η μείωση ενός -τουλάχιστον- 5% για τα νούμερα του «GNTM» από την αρχή του έως σήμερα.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ενώ το «GNTM» είναι ριάλιτι, δεν έχει πλέον τον ρυθμό ενός ριάλιτι όπως αυτό που παρακολουθήσαμε τις πρώτες εβδομάδες στις auditions και στο bootcamp!

Ποιος δεν θυμάται τη μονόφρυδη Κύπρια μοντέλα Σοφία Χατζηπαντελή να ξαπλώνει στο πλατό σε μια από τις πολλές κρίσεις της; Η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία είτε τη συμπαθείς είτε όχι, είτε καταλάβαινες τι έλεγε είτε όχι στα αγγλικά ή στα ελληνικά, έδινε μια άλλη αύρα στο ριάλιτι, που φεύγοντας την πήρε μαζί της, όπως και ένα ποσοστό από τα νούμερα τηλεθέασης.

gntm neoi krites

Η κοπέλα αυτή είχε γεννηθεί νευριασμένη και όλο αυτό το ταμπεραμέντο της, που δημιουργούσε μια έκπληξη και ένα σασπένς, μαζί με το λάβαρο της διαφορετικότητας έφερναν την τηλεθέαση στα ύψη. Ποιος θα ξεχάσει τους τσακωμούς της με επίδοξα μοντέλα και άχρωμες διαγωνιζόμενες, με τη Βίκυ Καγιά να κάνει τον σταυρό της και να παθαίνει υπόταση και τον Καράβα και τον Σωφρονίου να γελάνε σαστισμένοι.

Η Χατζηπαντελή λείπει. Τα κορίτσια μπορεί να μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας, να έχουν δημιουργηθεί κλίκες και το κοινό να αποκτά τις δικές του «αγαπημένες» ή τις «μισητές» παίκτριες, να έχουν αρχίσει οι φωτογραφίσεις και τα concepts που είναι υψηλού επιπέδου, αλλά το ριάλιτι μόδας πήγαινε σαφώς καλύτερα τις πρώτες εβδομάδες του παρά τώρα… Φέρτε πίσω τη Σοφία!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...