Χώρισε ο Άγγελος Μπράτης! «Είμαι και πάλι μόνος»

«Καλό είναι να το αφήσουμε εδώ αυτό»

Σε μία πολύ όμορφη συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» απολαύσαμε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος μίλησε μέσα σε όλα για το νέο βήμα της ελληνικής τηλεόρασης όσον αφορά ένα γκέι ζευγάρι αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Χαίρομαι που για πρώτη φορά η ελληνική τηλεόραση έδειξε ένα γκέι ζευγάρι, τόσο απλό, τόσο καθημερινό και χωρίς καμία διάθεση προβολής. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία.

Είμαι και πάλι μόνος και καλό είναι να το αφήσουμε εδώ αυτό. Είναι λίγο νωρίς αυτή την στιγμή για να ερωτευτώ ξανά… Είμαι άνθρωπος που επενδύει στους άλλους ανθρώπους, μ΄ αρέσει να εμβαθύνω στις σχέσεις μου».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.