Έτοιμα τα «βραχιολάκια» για τον «κύριο Μιχάλη» και άλλα άτομα που βίασαν την 12χρονη

Στα χνάρια «στρατιάς» παιδεραστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη της «στρατιάς» των παιδεραστών που βίασαν ή προσέγγισαν για να το κάνουν το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νέα σύλληψη ατόμου που ταυτοποιήθηκε ως βιαστής της μαθήτριας. Πρόκειται για 34χρονο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν την 12χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος είναι κάτοικος Παγκρατίου, εργάζεται στην οικογενειακή εταιρία της οποίας κατέχει σημαντικό ποσοστό και έκανε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Κατηγορείται ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της και τη βίασε αντί αμοιβής.

Η αίσθηση είναι ότι οι συλλήψεις θα συνεχιστούν και δεν θα σταματήσουν σε αυτές του Σαββατοκύριακου, ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν συλληφθεί ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης. Στη φυλακή βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης για μαστροπεία.

Παράλληλα, έρευνα διεξάγει η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, ενώ επίκειται η έκδοση νέων ενταλμάτων από την Εισαγγελία για εμπλεκόμενους καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση βιασμού, κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Από την έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει προκύψει ότι τουλάχιστον 213 άτομα εκδήλωσαν ενδιαφέρον σε αγγελία καταχωρισμένη σε ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων, με διαχειριστή πάντοτε τον Ηλία Μίχο.

Από αυτούς και μέσα από τις τρεις μέχρι στιγμής καταθέσεις της 12χρονης προκύπτει ότι τουλάχιστον 10 με 15 άτομα έχουν συναντηθεί με την ανήλικη μαθήτρια της ΣΤ’ τάξης του δημοτικού και την έχουν βιάσει, δίνοντάς της στη συνέχεια μικροποσά. Για την υπόθεση έχει αναφερθεί από τη 12χρονη ο «κύριος Μιχάλης» –το επίθετό του έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομική προανάκριση-, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε λογαριασμό σε πλατφόρμες και εφαρμογές, και όντως είχε επικοινωνία με την ανήλικη.

Οπως προκύπτει, και εκείνος δρούσε ως μαστροπός παράλληλα με τον Μίχο και ζητούσε χρήματα από τη 12χρονη για τα ραντεβού βιασμού που της έκλεινε. Αστυνομικές αναφορές περιγράφουν τον «κύριο Μιχάλη» ως άνδρα νεαρής ηλικίας -κάτω των 30ετών-, κάτοικο περιοχής της νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram.

Η πρώτη επικοινωνία του με την ανήλικη προσδιορίστηκε περίπου τον περασμένο Απρίλιο, χρονικά κοντά στην περίοδο που ο 53χρονος Ηλίας Μίχος έχει προκύψει ότι τη μετέφερε στα ραντεβού βιασμού.

Αλλα τρία πρόσωπα, ο Πάνος, περίπου στα 40, κάτοικος ανατολικής Αττικής, και ο Αλέξανδρος από τη δυτική, καθώς και ο Ανδρέας με το χαρακτηριστικό αυτοκίνητο, φέρεται ότι είχαν προβεί στην ειδεχθή πράξη του βιασμού σε επαναλαμβανόμενα ραντεβού που είχαν με τη 12χρονη.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.