Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Έτοιμα τα «βραχιολάκια» για τον «κύριο Μιχάλη» και άλλα άτομα που βίασαν την 12χρονη

Στα χνάρια «στρατιάς» παιδεραστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη της «στρατιάς» των παιδεραστών που βίασαν ή προσέγγισαν για να το κάνουν το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νέα σύλληψη ατόμου που ταυτοποιήθηκε ως βιαστής της μαθήτριας. Πρόκειται για 34χρονο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν την 12χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος είναι κάτοικος Παγκρατίου, εργάζεται στην οικογενειακή εταιρία της οποίας κατέχει σημαντικό ποσοστό και έκανε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Κατηγορείται ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της και τη βίασε αντί αμοιβής.

Η αίσθηση είναι ότι οι συλλήψεις θα συνεχιστούν και δεν θα σταματήσουν σε αυτές του Σαββατοκύριακου, ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν συλληφθεί ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης. Στη φυλακή βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης για μαστροπεία.

Παράλληλα, έρευνα διεξάγει η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, ενώ επίκειται η έκδοση νέων ενταλμάτων από την Εισαγγελία για εμπλεκόμενους καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση βιασμού, κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Από την έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει προκύψει ότι τουλάχιστον 213 άτομα εκδήλωσαν ενδιαφέρον σε αγγελία καταχωρισμένη σε ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων, με διαχειριστή πάντοτε τον Ηλία Μίχο.

Από αυτούς και μέσα από τις τρεις μέχρι στιγμής καταθέσεις της 12χρονης προκύπτει ότι τουλάχιστον 10 με 15 άτομα έχουν συναντηθεί με την ανήλικη μαθήτρια της ΣΤ’ τάξης του δημοτικού και την έχουν βιάσει, δίνοντάς της στη συνέχεια μικροποσά. Για την υπόθεση έχει αναφερθεί από τη 12χρονη ο «κύριος Μιχάλης» –το επίθετό του έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομική προανάκριση-, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε λογαριασμό σε πλατφόρμες και εφαρμογές, και όντως είχε επικοινωνία με την ανήλικη.

Οπως προκύπτει, και εκείνος δρούσε ως μαστροπός παράλληλα με τον Μίχο και ζητούσε χρήματα από τη 12χρονη για τα ραντεβού βιασμού που της έκλεινε. Αστυνομικές αναφορές περιγράφουν τον «κύριο Μιχάλη» ως άνδρα νεαρής ηλικίας -κάτω των 30ετών-, κάτοικο περιοχής της νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram.

Η πρώτη επικοινωνία του με την ανήλικη προσδιορίστηκε περίπου τον περασμένο Απρίλιο, χρονικά κοντά στην περίοδο που ο 53χρονος Ηλίας Μίχος έχει προκύψει ότι τη μετέφερε στα ραντεβού βιασμού.

Αλλα τρία πρόσωπα, ο Πάνος, περίπου στα 40, κάτοικος ανατολικής Αττικής, και ο Αλέξανδρος από τη δυτική, καθώς και ο Ανδρέας με το χαρακτηριστικό αυτοκίνητο, φέρεται ότι είχαν προβεί στην ειδεχθή πράξη του βιασμού σε επαναλαμβανόμενα ραντεβού που είχαν με τη 12χρονη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα