Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Η γυναίκα του Οζι Οζμπορν πάει για δήμαρχος

Ετοιμη να κατέβει στην πολιτική νιώθει η σύζυγος του Οζι Οζμπορν, Σάρον, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη θέση της δημάρχου στη γενέτειρα του εκλιπόντος σταρ της heavy metal μουσικής, Μπέρμιγχαμ.

Μάριος Καπότσης: Δώρισε το αργυρό μετάλλιο του Τόκιο στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας

Σπουδαία κίνηση!

Στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται στο Golden Hall, αποφάσισε να δωρίσει το ασημένιο μετάλλιο που κατάκτησε με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο πολίστας Μάριος Καπότσης.

Ο 31χρονος περιφερειακός της Βουλιαγμένης, επισκέφθηκε χθες Δευτέρα, 17/10, το μουσείο, προκειμένου να προχωρήσει στην ξεχωριστή αυτή κίνηση του να δωρίσει το πιο σημαντικό μετάλλιο της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kαπότσης τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εμένα, γιατί σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας @athensolympicmuseum που βρίσκεται στο Golden Hall, δώρισα το μετάλλιό μου, το μετάλλιο που κατακτήσαμε με την εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το μουσείο να δει πολύ όμορφα πράγματα και διακρίσεις σπουδαίων αθλητών. Για ακόμη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όσους συνετέλεσαν για αυτή την επιτυχία», έγραψε ο διεθνής πολίστας της Βουλιαγμένης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.