Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ασέλγεια σε τετράχρονο στο Αγρίνιο: Αυτές οι ζωγραφιές του παιδιού πρόδωσαν τι είχε συμβεί

Οι γονείς κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022

Δύο ήταν τελικά οι ζωγραφιές που αποκάλυψαν τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη το 4χρονο αγόρι από το Αγρίνιο.

Τις δύο ζωγραφιές είδε πρώτος ο πατέρας του 4χρονου ο οποίος ήταν και αυτός που τις έδειξε σε παιδοψυχολόγο με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικτής αυτής ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στην πρώτη ζωγραφιά το μικρό αγόρι είχε ζωγραφίσει κάτι που θύμισε μαύρο σύννεφο, δείγμα της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Ακόμα πιο σοκαριστική ήταν η δεύτερη ζωγραφιά καθώς το μόλις 4 ετών αγόρι είχε ζωγραφίσει ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη.

Στη συνέχεια, δε, το αγόρι περιέγραψε στον πατέρα και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη αρκετές φορές στα χέρια του 28χρονου.

Οι γονείς κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Σε όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κραβαρίτη ενώ η Αστυνομία πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πριν από μερικές ημέρες.

Σημειώνεται, δε, ότι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου, παραμένει ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Κομβική, ωστόσο, θεωρείται η κατάθεση της 52χρονης μητέρας του 28χρονου, η οποία εργαζόταν ως baby sitter στο σπίτι της οικογένειας και φρόντιζε το παιδί.

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του 4χρονου, καταγγέλλουν πως η 52χρονη όχι μόνο γνώριζε τι συμβαίνει με το γιο της και το ανήλικο παιδί αλλά κάλυπτε και τη νοσηρή δράση του 28χρονου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα