Συγκίνηση για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και τώρα περπατάει για πρώτη φορά

Δάκρυα συγκίνησης και χαμόγελα ελπίδας σκόρπισε ακόμη μια φορά στο πανελλήνιο ο μικρός μαχητής Παναγιώτης-Ραφαήλ, καθώς κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα

Ο μικρούλης, τον οποίο «αγκάλιασε» όλη η Ελλάδα και στάθηκε στο πλευρό του από τη βρεφική ηλικία, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τη σπάνια ασθένεια της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας, βγήκε νικητής στη μεγάλη του μάχη για ζωή και η νέα ανάρτηση των γονιών του μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και πόσο
τον βοήθησε η θεραπεία που έκανε.

Στον λογαριασμό της οικογένειας στο facebook αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο 4χρονος πλέον Παναγιώτης Ραφαήλ περπατάει με τη βοήθεια του οχήματός του, όπως το λέει ο ίδιος. Οι γονείς του, που στάθηκαν και στέκονται βράχος στο πλευρό του, ευχαριστούν τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη βοήθεια, και τονίζουν πως ο μικρός προοδεύει και δυναμώνει. Μάλιστα, ο Παναγιώτης-Ραφαήλ ακούγεται να λέει πως θα πάει βόλτα, «θα κάνω χαμό, θα τα κάνω λίμπα».

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας! Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ χάρη σε εσάς κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος! Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη, και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!» αναφέρουν στην ανάρτηση που έκαναν οι γονείς του μικρούλη και καταλήγουν: «Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!»

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι διαγνώστηκε από τη βρεφική του ηλικία με τη σπάνια ασθένεια νωτιαία μυϊκή ατροφία. Επειτα από τη σημαντική συνδρομή του κόσμου με δωρεές, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.600.000 ευρώ, ώστε ο Παναγιώτης Ραφαήλ να μπορέσει να ταξιδέψει στη Βοστόνη και να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.