Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Λεωνίδας Κακούρης: «Μέχρι και σήμερα με συνοδεύει ο ρόλος του Γιάννη του φονιά»

«Δεν έφυγα με δυσθυμία από τη Λάμψη, δεν ήταν εύκολο αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο»

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» καθώς σε κάθε σειρά που παίζει γίνεται τεράστια επιτυχία.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», θυμήθηκε τη «Λάμψη» αλλά και τον ήρωα που υποδυόταν στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά».

Συγκεκριμένα για τον ρόλο του στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε ότι: «Πολύ νωρίς διέγνωσα στον Θέμη κάποια στοιχεία, τα οποία είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον προκειμένου να χτίσω τον ρόλο και την ποιότητά του. Ο Θέμης Καστρινός είναι πολύ διαφορετικός από τον Δούκα Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες. Είναι ένας φαινομενικά ανάλαφρος άνθρωπος, όμως έχει βαρύ και ειδικό βάρος το οποίο δεν το βλέπουμε στην πρώτη εικόνα. Διαβάζοντας τον ρόλο του Θέμη είδα έναν σύνθετο χαρακτήρα που έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Ο Θέμης έχει να διαχειριστεί το γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη σχέση με τον αντίζηλό του, τον Βίκο.

Είναι ήδη πολύ τεταμένη η σχέση του Θέμη και του Βίκου. Κάποτε ήταν κολλητοί φίλοι, σαν αδέλφια, σαν πατέρας και γιος. Κάτι συνέβη και χώρισαν τα τσανάκια τους με απειλές. Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο. Ο Θέμης κάτι σκέφτεται να κάνει. Είναι αδίστακτος και θέλει και το μυαλό του γιου του να σκέφτεται με τα μάτια του διαβόλου. Είναι συγκλονιστική η στιγμή της συνάντησης του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη. Περίμενα και εγώ πολύ καιρό αυτή τη συνάντηση! Ο Θέμης δεν ξέρει το πρωτόκολλο του μοναστηρίου, είναι απίθανο να μπει μέσα και να την αποκαλέσει γερόντισσα».

Λεωνίδας Κακούρης

Όσον αφορά την Λάμψη δήλωσε τα εξής: «Αυτό που κρατώ από την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου είναι η συνεργασία με τόσους αξιόλογους ηθοποιούς. Δεν έφυγα με δυσθυμία, δεν ήταν εύκολο αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο. Όταν ένας ηθοποιός που έχει βασικό ρόλο λέει “θέλω να φύγω, γιατί έχω αφήσει πίσω το θέατρο” με κάποιο τρόπο ίσως και να το πληρώσει. Σ’ αυτή τη ζωή είμαστε οι επιλογές μας».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά». «Μέχρι και σήμερα με συνοδεύει αυτός ο ρόλος. Και θέλω να τον ξεχάσω, δεν με ξεχνάει αυτός».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα