Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αναστασοπούλου για δίκη Φιλιππίδη: «Είναι πολύ απαξιωτικός ο τρόπος που βιώνουμε αυτή τη διαδικασία»

«Τα κορίτσια αυτά βιάζονται καθημερινά»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε η ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τη δίκη.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή να μην σχολιάζουμε το θέμα του metoo. Δεν έχω μιλήσει δημόσια για το metoo. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να μιλάμε γι’ αυτά. Έξι μήνες πάω κάθε μέρα στα δικαστήρια. Δεν με έχουν καλέσει ακόμα στο δικαστήριο να πω αυτά που έχω ζήσει.

Οι καταγγελίες είναι 21 και το δικαστήριο επέλεξε να μην τις διαβάσει. Η Λένα Δροσάκη είναι μάρτυρας και έρχεται και κάθεται έξω από την αίθουσα. Όταν ξεκίνησε όλο αυτό ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί, τώρα είναι ελάχιστοι δίπλα μας. Μας φαίνεται παράξενο που δεν διαβάζουν όλες τις καταγγελίες. Πιστεύουμε ότι θα λάμψει η δικαιοσύνη. Θέλουμε να έρθει η μέρα που δεν θα φοβάται κάποιος να μιλήσει.

Είναι πολύ απαξιωτικός ο τρόπος που βιώνουμε αυτή τη διαδικασία. Τα κορίτσια αυτά βιάζονται καθημερινά. Το σωστό είναι να πάρουν μια απόφαση που θα δείξει ότι τα πράγματα από εδώ και πέρα θα είναι αλλιώς.

Οι γυναίκες φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους αν μιλήσουν. Αν ενωθούμε θα γίνουμε κι εμείς μια γροθιά. Συνεχίζω και βλέπω έναν ειδικό για να ξεπεράσω αυτές τις καταστάσεις. Το θέμα της κακοποίησης δεν έχει να κάνει μόνο με τον εργασιακό χώρο».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα