Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο μετά το παιδί»

«Ήταν η σωστή στιγμή»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και τη νέα τους καθημερινότητα με την κορούλα τους.

Αρχικά ανέφερε πως: «Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 6 χρόνια. Στα 5 χρόνια παντρευτήκαμε και έχουμε ένα κοριτσάκι. Η Ιωάννα μας. Είναι 1μισι ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα και εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειες μας».

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Λείπαμε από την Αθήνα 2μιση χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Δούλευε ο άντρας μου εκεί. Ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα. Ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας, θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς. Ήταν η σωστή στιγμή».

Τέλος, δήλωσε τα εξής: «Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου. Μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι πάντα δύσκολο. Η σχέση γίνεται καλύτερη μετά το παιδί. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα