Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο μετά το παιδί»

«Ήταν η σωστή στιγμή»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και τη νέα τους καθημερινότητα με την κορούλα τους.

Αρχικά ανέφερε πως: «Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 6 χρόνια. Στα 5 χρόνια παντρευτήκαμε και έχουμε ένα κοριτσάκι. Η Ιωάννα μας. Είναι 1μισι ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα και εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειες μας».

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Λείπαμε από την Αθήνα 2μιση χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Δούλευε ο άντρας μου εκεί. Ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα. Ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας, θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς. Ήταν η σωστή στιγμή».

Τέλος, δήλωσε τα εξής: «Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου. Μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι πάντα δύσκολο. Η σχέση γίνεται καλύτερη μετά το παιδί. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...