Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο μετά το παιδί»

«Ήταν η σωστή στιγμή»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και τη νέα τους καθημερινότητα με την κορούλα τους.

Αρχικά ανέφερε πως: «Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 6 χρόνια. Στα 5 χρόνια παντρευτήκαμε και έχουμε ένα κοριτσάκι. Η Ιωάννα μας. Είναι 1μισι ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα και εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειες μας».

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Λείπαμε από την Αθήνα 2μιση χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Δούλευε ο άντρας μου εκεί. Ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα. Ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας, θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς. Ήταν η σωστή στιγμή».

Τέλος, δήλωσε τα εξής: «Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου. Μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι πάντα δύσκολο. Η σχέση γίνεται καλύτερη μετά το παιδί. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό