Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Αναστασία Τερζή ετοιμάζει βαλίτσες για το Μουντιάλ

Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα super glamorous party και φεύγει οσονούπω για το Κατάρ, όπου θα κάνει live εμφανίσεις την περίοδο του Μουντιάλ.

Η Αναστασία Τερζή, μετά την Αυστραλία και το Ντουμπάι, ετοιμάζεται τώρα για καινούργιες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ούσα μάλιστα και μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της που θα ζήσει από κοντά τη μεγαλύτερη γιορτή της μπάλας διεθνώς!

«Το έχω λιγάκι σαν γούρι και από τα 18 μου χρόνια κάνω το πάρτι των γενεθλίων μου στο Lohan. Φέτος ήταν η όγδοη χρονιά που γιόρτασα στο συγκεκριμένο κλαμπ, με μοναδική εξαίρεση τη χρονιά της καραντίνας, οπότε -όπως όλος ο κόσμος- έτσι κι εγώ είχα γιορτάσει σπίτι μου» δηλώνει στην «Espresso», συμπληρώνοντας πως φέτος πέρασε υπέροχα με την παρέα της και όλοι εντυπωσιάστηκαν από τη γενέθλια τούρτα της, που ήταν… υπερπαραγωγή και δώρο από τους φίλους της!

Η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία έχει «περγαμηνές» και στο μόντελινγκ, ενώ διαθέτει πτυχίο από τη Γυμναστική Ακαδημία και έχει πάρει μεταπτυχιακό στην Ιατρική, πρόκειται σύντομα να αναχωρήσει για την πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα, καθώς δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση να τραγουδήσει εκεί, σε ένα ελληνικό bar-restaurant, από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Με άλλα λόγια, θα βρεθεί εκεί όπου θα χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ.

«Πέρυσι άλλαξα χρόνο στην Αυστραλία, φέτος θ’ αλλάξω στο Κατάρ» σχολιάζει γελώντας και μας αποκαλύπτει πως είναι «φουλ ποδοσφαιρόφιλη». Όσο για την ομάδα που υποστηρίζει, είναι η ΑΕΚ. «Πηγαίνω συνέχεια στο γήπεδο. Δεν χάνω αγώνα… Άλλωστε, έπαιζα κι εγώ ποδόσφαιρο για ένα διάστημα στο πανεπιστήμιο. Το ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη ειδικότητα που πήρα στη Γυμναστική Ακαδημία. Επειτα βέβαια άλλαξα, επιλέγοντας ως δεύτερη ειδικότητα την ευρωστία και υγεία. Γι’ αυτό, εξάλλου, έκανα μετά και το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική» συνεχίζει η Αναστασία Τερζή αναφερόμενη στο ποδοσφαιρικό παρελθόν της.

«Παρελθόν στο ποδόσφαιρο έχω, με ποδοσφαιριστή δεν έχω!» σημειώνει η ίδια με χιούμορ, διευκρινίζοντας ότι δεν της έχει τύχει έως τώρα να βρεθεί σε σχέση με επαγγελματία του αθλήματος που τη συναρπάζει τόσο πολύ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα