Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Η απάντηση της Σολωμού για σχέση με τον Fuerte: «Δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω τι κάνω»

Τι δήλωσε για τον Mente Fuerte;

Τη Μαρία Σολωμού συνάντησαν οι κάμερες πρωινών εκπομπών και ρωτούσαν για την φημολογούμενη σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte και την ηλικία της.

Μαρία Σολωμού

«Για την ηλικία μου δεν μιλούσαν ποτέ και κανείς δεν ήξερε για τη ηλικία μου. Και ξαφνικά δίπλα στο όνομά μου φιγουράρει πάντα ένα νούμερο. Εμένα δεν μου αρέσουν τα νούμερα γενικώς. Με ενοχλεί γιατί δείχνει εμπάθεια. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά για ποιο λόγο γίνεται αυτό».

Όσον αφορά την φημολογούμενη σχέση της είπε πως: «Ακριβώς, για τη φημολογούμενη σχέση μου. Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσεις αν είμαστε μαζί ή όχι, τώρα που βρεθήκαμε εδώ πέρα. Βαριέμαι να μιλάω μονίμως για τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω λογαριασμό τι κάνω».

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Είναι κάποια πράγματα… ότι βλέπετε. Τι θεωρείτε ότι βλέπετε; Δύο αδέρφια; Δύο φίλους; Δύο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ότι θέλετε! Δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω τι κάνω».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα