Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

«Καρύδες 2023»: Για τις 8 Ιανουαρίου πηγαίνει η πρεμιέρα του «Survivor» στον ΣΚΑΙ

Επιστρέφει!

Τον Δεκέμβριο το περίμεναν στον Σκάι το «All Star Survivor», ώστε να εκμεταλλευτούν την «αγρανάπαυση» της μυθοπλασίας και να παίξει μόνο του για αρκετές εβδομάδες λόγω εορτών και να γίνει συνήθεια, αλλά υπάρχουν και αναποδιές, απρόοπτα και ατυχίες, που θα πάνε τη μετάδοση του ριάλιτι επιβίωσης από το νέο έτος.

Αιτία είναι ότι οι στίβοι μάχης στον Αγιο Δομίνικο πρέπει να ετοιμαστούν από την αρχή γιατί είχαν υποστεί ζημιές και αυτό χρειάζεται περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα πρέπει να υπάρξει συγχρονισμός και με τη μετάδοση των υπόλοιπων παραγωγών της Acun Medya που γυρίζονται στο εξωτικό νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, λοιπόν, το «Survivor», αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά προς αυτήν προσανατολίζονται ο σταθμός και η εταιρία παραγωγής.

Οσον αφορά το πλαφόν που έχει μπει στα ποσά που θα παίρνουν οι All Star παίκτες κάθε εβδομάδα, θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρξουν συμφωνίες με «κρυφά» λεφτά που ξεφεύγουν αρκετά προς τα επάνω και θα χτυπήσουν την μπάνκα στον αέρα. Δεν θα πεινάσουν τζάμπα, με λίγα λόγια…

Νωρίτερα από την πρεμιέρα του «Survivor», ο Σκάι σχεδιάζει να «χτυπήσει» με δύο εορταστικά shows, παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία του σταθμού είναι η αλλαγή του χρόνου να γίνει με ένα μεγάλο show, το οποίο αναμένει έγκριση και θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός. Για το χριστουγεννιάτικο show δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ποιος θα το αναλάβει, ωστόσο μαθαίνουμε ότι έχει προβάδισμα η Φαίη Σκορδά.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, γιατί έτσι κι αλλιώς τα δύο προγράμματα απαιτούν αρκετή προετοιμασία και το γύρισμά τους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, με πολλούς καλεσμένους και εορταστικά σκηνικά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα