Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο instagram

Ναι, η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει μανούλα!

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι, όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την προγραμματισμένη της περιοδεία, ενώ δεν ανανέωσε και τη χειμερινή συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Teatro, όπως είχε ακουστεί αρχικά ότι θα γινόταν μετά την περσινή επιτυχία τους.

Έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις της τραγουδίστριας μειώθηκαν αισθητά, το ίδιο και οι αναρτήσεις της στα social media, γεγονός που φούντωσε ακόμα περισσότερο τη φημολογία περί εγκυμοσύνης.

Φήμες που, όπως αποδείχτηκε εχθές, ίσχυαν 100%. Ναι, η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει μανούλα και πλέον νιώθει έτοιμη και σίγουρη να μοιραστεί την ευτυχία της με όλο τον κόσμο.

Όπως και συνέβη εξάλλου, αφού την όμορφη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram, ποζάροντας στο κρεβάτι δίπλα στον σύντροφό της και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, με φουσκωμένη κοιλίτσα. Με το καλό!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα