Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ηλιάνα Μαυρομάτη για το ρόλο στο «Αυτή η νύχτα μένει»: «Στη Ζέτα αγαπώ τις αντιφάσεις της»

«Δεν μπορώ να διαχωρίσω που διαφέρω με τη Ζέτα και που μοιάζουμε»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

«Έχω δει ντοκιμαντέρ, έχω διαβάσει αρκετά, έχω διαβάσει και το βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή που είναι ο μπούσουλας της σειράς και δίνει πολύ τον τόνο της εποχής, των μπουζουκιών και της επαρχίας. Κρατάω και τις δικές μου αισθήσεις, παρότι ήμουν πάρα πολύ μικρή, έχω μια αίσθηση πως ήταν η εποχή. Υπήρχε ανεμελιά, χαλαρότητα, πληθωρικότητα. Έχω πάει σε μπουζουξίδικο έχω χορέψει και πάνω στα τραπέζια.

Η Ζέτα μπλέκεται σε μια κακοποιητική σχέση με έναν άνθρωπο που την εκμεταλλεύεται και τη βασανίζει μέχρι που κάποια στιγμή βρίσκει το σθένος και αντιδρά σε αυτό και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Με τον Στρατή συνδέονται στα τραύματά τους, είναι μια σχέση που έχει πορεία. Η Ζέτα, όπως και ο κάθε άνθρωπος, πρέπει να είναι με τον άνθρωπο που θέλει. Η σχέση με τον Στρατή προχωρά, η σχέση με τη Νίτσα διαταράσσεται και αρχίζει σιγά σιγά αυτό το κορίτσι να βρίσκει τη θέση της μέσα σε αυτό τον κόσμο του “Ονείρου”. Η Μαρίνα ακόμη καθορίζει τον Στρατή.

Διαβάστε επίσης: Οι νέες μούσες της τηλεόρασης

Είναι λίγο μπλεγμένο όταν προσεγγίζεις ένα ρόλο, γιατί παίρνεις στα χέρια σου ένα χαρακτήρα και στην προσπάθειά σου να τον ερμηνεύσεις μπλέκονται τα προσωπικά στοιχεία. Οπότε σχεδόν δεν μπορώ να διαχωρίσω που διαφέρω με τη Ζέτα και που μοιάζουμε. Σίγουρα οι συνθήκες της ζωής μας είναι πολύ διαφορετικές, αλλά αισθάνομαι ότι αν βρισκόμουν σε εκείνες τις συνθήκες, πολύ πιθανό να είχα παρόμοιες αντιδράσεις.

Στη Ζέτα αγαπώ τις αντιφάσεις της, το δυναμισμό της, την αποφασιστικότητά της στο να διεκδικήσει τον τρόπο που θέλει να ζει, τον τρόπο που συνδέεται με τους ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς στον τρόπο που συνδέεται και με γοητεύει».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα