Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Η 39χρονη Αννα περιγράφει τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στην Πόλη

«Έζησα την κόλαση»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της 39χρονης Άννας Δεπόλα, της Ελληνίδας τουρίστριας που επέζησε από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, για τις σκηνές απόλυτου τρόμου που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της την περασμένη Κυριακή, όταν εξερράγη η βόμβα που «θέρισε» έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά!

Οπως είπε η 39χρονη, που αναμενόταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ως αργά χθες το απόγευμα, προκειμένου να νοσηλευτεί στο «Παπαγεωργίου», περπατούσε στον πεζόδρομο της οδού Ιστικλάλ όταν την παρέσυρε το ωστικό κύμα από την έκρηξη.

«Όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε η έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή… σοκ! Στον αέρα μια λευκή λάμψη! Σε τινάζει προς τα πίσω. Δεν ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου! Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και αρτιμελής. Μετά το πρώτο σοκ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω και βλέπεις πως επικρατεί χάος, πόλεμος… Πολύ άσχημη στιγμή! Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος και εγώ πεσμένη στο έδαφος. Ξαφνικά βλέπω να τρέχει πολύ αίμα από το πόδι μου» είπε η Αννα Δεπόλα, λίγο πριν πατήσει επί ελληνικού εδάφους.

Παράλληλα, τόνισε: «Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τον φόβο που αισθάνεσαι. Είμαι πολύ τυχερή. Με βοήθησαν κάποια άτομα. Με πήγαν σε κάποιο μαγαζί… Εκλεισαν τα στόρια… Εκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές, μωράκια, γονείς… Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Λυπάμαι πολύ για τα άτομα που πέθαναν»! Η μητέρα της Ελληνίδας τουρίστριας ανέφερε συγκινημένη ότι η κόρη της σώθηκε από θαύμα.

«Αμέσως μετά την επίθεση ένιωσε τα πόδια και τα παπούτσια της μούσκεμα στο αίμα. Εχασε πολύ αίμα. Επιασε πρώτα το κεφάλι της για να καταλάβει εάν έχει τραυματιστεί, μετά το σώμα της και ένιωθε μούσκεμα τα πόδια της από το τραύμα!» είπε η Αγγελική Δεπόλα. Ο πατέρας της 39χρονης αποκάλυψε πως η κόρη του δεν θα ζούσε σήμερα αν δεν βρισκόταν μπροστά της ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που σκοτώθηκε από την έκρηξη!

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι οι Τούρκοι υπεύθυνοι στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου μεταφέρθηκε η κόρη του μετά τον τραυματισμό της στο πόδι από θραύσμα, τον ενημέρωσαν ότι θα χρεωθεί εκείνη τη νοσηλεία. «Μου είπαν ότι θα της κάνουν επισκληρίδιο για να της κάνουν την επέμβαση, που θα τη χρεωθεί, όπως θα χρεωθεί και την επέμβαση και τη νοσηλεία στο νοσοκομείο» αποκάλυψε ο πατέρας της Αννας Δεπόλα. Σχολιάζοντας την παραπάνω καταγγελία-σοκ, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρούσα ότι, όταν ένας Ελληνας πολίτης στο εξωτερικό είναι θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και δεν είναι μόνο τραυματίας από θραύσματα, αλλά το βίωσε όλο αυτό, πρέπει να γίνει το αυτονόητο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...