Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Στάθης: «Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου ότι αυτός πέθανε»

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

Ο Παναγιώτης Στάθης καλεσμένος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τη πιο δύσκολη στιγμή του on air που ήταν μάλιστα και πρόσφατα.

«Ομολογώ πως έχουν έρθει πολλές δύσκολες ειδήσεις όσο βρίσκομαι στον τηλεοπτικό αέρα. Θα μου πεις πως είμαστε επαγγελματίες άρα πρέπει να τις αντιμετωπίζω με τη νηφαλιότητα, την ψυχραιμία και την απόσταση που έχει ένας επαγγελματίας. Έχω ζοριστεί σε πολλά θέματα όπως και πρόσφατα συγκινήθηκα πράγματι με το γράμμα.

Καταρχήν, θα πρέπει να σου πω πως όταν μας είπε από το κοντρόλ η Γεωργία Λινάρδου ότι πέθανε ο Νικολαΐδης, η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα έναν παλιό συνάδελφο. Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου ότι αυτός ο αθλητής πέθανε. Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανένας μας άλλωστε. Όταν διαβάσαμε λοιπόν το συγκλονιστικό μήνυμα, που έστειλε ο άνθρωπος, επειδή δεν το είχα διαβάσει πριν για να το αφομοιώσω, πράγματι δεν μπορούσα.

Σαν δημοσιογράφος λέω ότι πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία. Άρα, αν μου έλεγες αν θέλω να γίνει έτσι, θα έλεγα όχι. Δεν το θεωρώ κακό αλλά αν μου το έλεγες, σαν δημοσιογράφος, θα έλεγα όχι γιατί θεωρώ πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει να έχει μια ψυχραιμία. Δεν με πειράζει που έγινε. Θεωρώ ότι ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω διαβάσει τα τελευταία πολλά χρόνια».




spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα