Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Φέρνει Αιγύπτιους εργάτες ο Βαρβιτσιώτης

Από τη μια προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε τους υπάρχοντες αλλοδαπούς, με μικρή επιτυχία, και από την άλλη… κουβαλάμε καινούργιους

«Πανηγυρίζει» ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τον ερχομό με τον νέο χρόνο 5.000 Αιγύπτιων εποχικών εργατών γης, που θα βρεθούν στα ελληνικά χωράφια για να βοηθήσουν στη συγκομιδή της επόμενης σοδειάς.

Προχθές στο Κάιρο ο αναπληρωτής υπουργός υπέγραψε σχετική συμφωνία με τον ομόλογό του Ιχάμπ Νάαρ. Η διακρατική συμφωνία προβλέπει την είσοδο και διαμονή στην Ελλάδα εργατικού δυναμικού από την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, με σκοπό την εποχική απασχόληση στον γεωργικό τομέα.

Από τη μια προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε τους υπάρχοντες αλλοδαπούς, με μικρή επιτυχία, και από την άλλη… κουβαλάμε καινούργιους!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.





Μποζουκια Αθηνα