Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ο Διονύσης Ζάχος έκλεψε την παράσταση ως Βλαχοπούλου στην παρουσίαση του βιβλίου «Άνω Τελεία»

Άρωμα σινεμά με γκεστ τη Ρένα!

Αρωμα ελληνικού κινηματογράφου είχε η βραδιά της παρουσίασης του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Μαρίας Ιωαννίδου «Ανω Τελεία», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία περιγράφει στις σελίδες του άγνωστες ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα της, υποδέχτηκε επί σκηνής τον Διονύση Ζάχο ως Ρένα Βλαχοπούλου, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν ατάκες από «χρυσές» ταινίες, όπως το «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» όπου η Μαρία είχε συνεργαστεί με την αξέχαστη ηθοποιό.

Από την πλευρά του, ο δημοφιλής μίμος και ηθοποιός έκανε το κοινό να γελάσει με την καρδιά του, ενώ συγκίνησε τη Μαρία Ιωαννίδου όταν μίλησε γι’ αυτήν από καρδιάς λέγοντας ότι τη θεωρεί «μάνα του», καθώς τον στήριξε στα πρώτα του βήματα και μέσα από εκείνη ο ίδιος πήρε μια μικρή γεύση από την ωραιότερη περίοδο του ελληνικού σινεμά, μια περίοδο γεμάτη υπέροχους καλλιτέχνες τους οποίους υμνεί πάντοτε μέσα από τις παραστάσεις του.

Στην εκδήλωση για το βιβλίο της Μαρίας Ιωαννίδου στη μουσική σκηνή Σφίγγα συμμετείχαν ή απλώς παρευρέθηκαν πολλές σημαντικές προσωπικότητες όπως η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαρία Αλιφέρη, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Νέλλυ Γκίνη και ο Κώστας Βενετσάνος.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα