Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Υπόθεση «Κιβωτού»: Διαχειριστής της οργάνωσης ήταν ο… νεκρός πατέρας του

Έρευνες για το αστρονομικό ποσό που κατείχαν ο «Νώε», η μητέρα του και η πρεσβυτέρα

Νέα στοιχεία για αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακύπτουν, καθώς επί σειρά ετών και μέχρι πρόσφατα διαχειριστής της μη κυβερνητικής οργάνωσης ήταν ο νεκρός πατέρας του πατρός Αντωνίου.

Είχαν βάλει τον νεκρό από το 2017 πατέρα του να «διαχειρίζεται» δωρεές και χορηγίες αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πρόεδρος της ΜΚΟ ήταν η σύζυγος του πατρός Αντωνίου, η οποία μόλις την περασμένη εβδομάδα, και ενώ είχε απομακρυνθεί από τη διοίκηση της οργάνωσης, κατέθεσε σε λογαριασμό της «Κιβωτού» 500.000 ευρώ. Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα είχαν 350.000 ευρώ σε κρύπτη στο σπίτι όπου έμεναν στη δομή του Κολωνού, ενώ διέθεταν ακόμα 360.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις.

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας και της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος προσπαθούν να ενώσουν το παζλ και να διαπιστώσουν πώς ο πατέρας Αντώνιος, η μητέρα του και η πρεσβυτέρα κατείχαν το αστρονομικό ποσό του 1.210.000 ευρώ σε μετρητά και καταθέσεις.

Για τον λόγο αυτό γίνεται διασταύρωση από τις ετήσιες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» που έκανε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή για να διαπιστώσουν αν το χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε με βάση τα εισοδήματά τους ή αν προέρχονται από έσοδα της «Κιβωτού»…

Όμως ερωτήματα εγείρονται και ως προς τα οικονομικά του πατρός Αντωνίου, ο οποίος κατείχε στον τραπεζικό λογαριασμό της μισθοδοσίας του 120.000 ευρώ, με βάση τους μισθούς των τελευταίων οκτώ ετών, αλλά δεν έβγαλε ούτε ένα ευρώ.

Ο πατέρας Αντώνιος εμφανίζεται να έχει, επίσης, έσοδα από 12.000 έως 15.000 ευρώ σε ετήσια βάση από άγνωστες πηγές.

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας θα ερευνήσουν την πηγή προέλευσης αυτών των χρημάτων και αν προέρχονται παράνομα από δραστηριότητες της «Κιβωτού».

Επίσης, θα εξετάσουν τον τρόπο κτήσης ακινήτου σε επαρχιακή πόλη που εμφανίζεται να ανήκει στον πατέρα Αντώνιο, αλλά και των 60.000 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του, η οποία μένει μόνιμα στη Χίο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα