Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Υπόθεση «Κιβωτού»: Διαχειριστής της οργάνωσης ήταν ο… νεκρός πατέρας του

Έρευνες για το αστρονομικό ποσό που κατείχαν ο «Νώε», η μητέρα του και η πρεσβυτέρα

Νέα στοιχεία για αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακύπτουν, καθώς επί σειρά ετών και μέχρι πρόσφατα διαχειριστής της μη κυβερνητικής οργάνωσης ήταν ο νεκρός πατέρας του πατρός Αντωνίου.

Είχαν βάλει τον νεκρό από το 2017 πατέρα του να «διαχειρίζεται» δωρεές και χορηγίες αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πρόεδρος της ΜΚΟ ήταν η σύζυγος του πατρός Αντωνίου, η οποία μόλις την περασμένη εβδομάδα, και ενώ είχε απομακρυνθεί από τη διοίκηση της οργάνωσης, κατέθεσε σε λογαριασμό της «Κιβωτού» 500.000 ευρώ. Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα είχαν 350.000 ευρώ σε κρύπτη στο σπίτι όπου έμεναν στη δομή του Κολωνού, ενώ διέθεταν ακόμα 360.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις.

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας και της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος προσπαθούν να ενώσουν το παζλ και να διαπιστώσουν πώς ο πατέρας Αντώνιος, η μητέρα του και η πρεσβυτέρα κατείχαν το αστρονομικό ποσό του 1.210.000 ευρώ σε μετρητά και καταθέσεις.

Για τον λόγο αυτό γίνεται διασταύρωση από τις ετήσιες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» που έκανε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή για να διαπιστώσουν αν το χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε με βάση τα εισοδήματά τους ή αν προέρχονται από έσοδα της «Κιβωτού»…

Όμως ερωτήματα εγείρονται και ως προς τα οικονομικά του πατρός Αντωνίου, ο οποίος κατείχε στον τραπεζικό λογαριασμό της μισθοδοσίας του 120.000 ευρώ, με βάση τους μισθούς των τελευταίων οκτώ ετών, αλλά δεν έβγαλε ούτε ένα ευρώ.

Ο πατέρας Αντώνιος εμφανίζεται να έχει, επίσης, έσοδα από 12.000 έως 15.000 ευρώ σε ετήσια βάση από άγνωστες πηγές.

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας θα ερευνήσουν την πηγή προέλευσης αυτών των χρημάτων και αν προέρχονται παράνομα από δραστηριότητες της «Κιβωτού».

Επίσης, θα εξετάσουν τον τρόπο κτήσης ακινήτου σε επαρχιακή πόλη που εμφανίζεται να ανήκει στον πατέρα Αντώνιο, αλλά και των 60.000 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του, η οποία μένει μόνιμα στη Χίο.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα