Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Πορνό, όπλα, τιμωρίες και δωροδοκίες ανωμαλίας στο σπίτι της απόλυτης φρίκης στα Πετράλωνα

Κατάθεση ψυχής από Φίλιππο και Αναστασία

Οι ομαδικοί βιασμοί από τον πατέρα τους, τους κολλητούς του και το έκφυλο ζευγάρι

Για τα σεξουαλικά και ψυχολογικά βασανιστήρια που υπέστησαν μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα μίλησαν ο 17χρονος Φίλιππος και η 22χρονη αδελφή του Αναστασία, που έχουν καταγγείλει τον πατέρα τους ότι τους είχε μετατρέψει σε σκεύη ηδονής στα πάρτι βιασμού που οργάνωνε με καλεσμένους φίλους και συγγενείς του, την ώρα που η μητέρα παρακολουθούσε τη φρίκη ατάραχη.

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν όσα φέρεται ότι εκτυλίσσονταν μέσα στο κολαστήριο που ζούσαν τα δύο παιδιά, και εάν η Δικαιοσύνη επιβεβαιώσει τις καταγγελίες τότε η υπόθεση θα καταγραφεί ως το αγριότερο έγκλημα σε βάρος παιδιών στη χώρα μας.

«Στην αρχή υπήρχαν αγγίγματα και στη συνέχεια ήρθαν οι πρώτοι βιασμοί. Με απειλούσε ή και με δωροδοκούσε για να με βιάζει. Μου έδινε 5 ευρώ. Ηταν ένα διαρκές έγκλημα. Είχαμε συνηθίσει σε αυτό. Ηταν η καθημερινότητά μας να τριγυρνά γυμνός, άλλες φορές με τα εσώρουχα, να μας χαϊδολογάει, να μας φιλάει» είπε ο 17χρονος Φίλιππος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη και στη συνέχεια προσπάθησε να εξιστορήσει πώς σταδιακά «μυήθηκε» σε έναν κόσμο ασύλληπτης ανωμαλίας.

Ο συγγραφέας γείτονας

«Ολο αυτό το “άρρωστο” μου έγινε πρώτη φύση. Νομίζοντας ότι όλο αυτό ήταν φυσιολογικό, μπορεί να έβλεπα έναν άνδρα ή μια γυναίκα και να τριβόμουν στα γόνατά τους» είπε ο 17χρονος.

Χρειάστηκε, όπως είπε, η προσπάθεια του γείτονα συγγραφέα για να συνειδητοποιήσει ότι όσα ζούσε δεν ήταν η καθημερινότητα ενός παιδιού, όπως νόμιζε, αλλά ένας σκοτεινός, δυσώδης μικρόκοσμος.

«Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι όλο αυτό που γίνεται δεν είναι φυσιολογικό όταν μπήκε στη ζωή μας ο Χρήστος Κρεμνιώτης. Και αυτό όχι αμέσως γιατί… έβγαζα και προς αυτόν συμπεριφορές. Τριβόμουν στα γόνατά του, σε καρέκλες μπροστά του. Η αντίδραση της μητέρας, όταν έκανα εγώ αυτό το πράγμα και η αδελφή μου, ήταν να χασκογελάει. Με πολύ κόπο ο Χρήστος άρχισε να μου εξηγεί ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και αποφασίσαμε να αντιδράσουμε. Τότε ήμουν 12 ετών. Είχα αρχίσει να αποκτώ συνείδηση» είπε ο Φίλιππος.

Δεν ήταν μόνο οι σεξουαλικές διαστροφές που «σκηνοθετούσε» ο πατέρας του, όπως λέει, αλλά και οι βάναυσες τιμωρίες.

Αυτό όμως που προκαλεί αναγούλα είναι η περιγραφή των «πάρτι βιασμού», όταν ήταν 7 ετών. «Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικά, συνεργάτες του, φίλους του, που έκανε ότι δεν τα γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άντρες. Αλλά είχε και γυναίκες. Γινόταν κατάληψη στο σπίτι. Τα περισσότερα άτομα ήταν συνεργάτες του, οπότε τους συναντούσε και εκτός σπιτιού. Δεν έλεγα ότι τα άτομα ήταν κακά, τους έλεγα φίλους μου».

Στην κρεβατοκάμαρα

Παρόμοια σκηνή σε σπίτι γνωστού ζευγαριού του πατέρα της, η οποία θα έκανε και τον μαρκήσιο Ντε Σαντ να αηδιάσει, περιέγραψε στην ίδια εκπομπή και η 22χρονη.

«Με βάζανε στην κρεβατοκάμαρα στη μέση, στην τηλεόραση έπαιζε συνέχεια πορνό. Με άγγιζαν παντού, βάζανε δάχτυλα παντού και μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι, σαν να με απειλούσαν».

Στα βασανιστήρια των οργίων και στις αιμομικτικές πράξεις, όπως λένε τα παιδιά, συμμετείχε και ο θείος. «Ημουν παρών σε ένα όργιο που δεν ήμουν πρωταγωνιστής, αλλά δύο άλλα παιδιά, ένα αγόρι, ένα κορίτσι. Είχαν βάλει στη μέση ένα κρεβάτι και γύρω 10 άτομα που αυνανιζόντουσαν» είναι ένα από τα φοβερά σκηνικά που θυμάται ο Φίλιππος. Κλείνοντας την εξομολόγησή της η 22χρονη, βουρκωμένη, ζήτησε την τιμωρία τους: «Να μπουν στη φυλακή, να πηγαίνω στο επισκεπτήριο και να τους λέω ότι τα καταφέραμε. Να πονέσουν πιο πολύ από ό,τι εμείς, και εμείς να δικαιωθούμε».

Την Παρασκευή, το 22χρονο κορίτσι πέρασε εκ νέου την πόρτα της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα