«Αυτή η νύχτα μένει»: Ο Στρατής παραδέχεται τα αισθήματά του στη Ζέτα

Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο

Ο Στέλιος δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Στρατή στη φυλακή προκαλώντας το θυμό του Χρήστου, ο Μίλτος κινδυνεύει και ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο Τάσος, ο Αλέξανδρος συνεχίζει να σκαλίζει τις συνθήκες θανάτου της αδελφής του, ενώ η Ζέτα και ο Στρατής περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ενώ ο κόσμος είναι μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή και ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα.

Ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου, ενώ ο Μίλτος αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα.

Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει. Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο. Με μια τελευταία επιφύλαξη. Να συναντήσει πρώτα τον Αλέξανδρο.

Πηγή: dedomeno.gr

«Τρένο» ο Akylas!

Your Sakis sounds familiar

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός έρωτας μεγατόνων

Το κρυφό love story πρώτης φίρμας της πίστας με...

Η πιο εντυπωσιακή γιαγιά της σόουμπιζ για ψώνια στη Γλυφάδα

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό χαμογέλασε και συνέχισε τη βόλτα της.

«Θα είχα κρεμαστεί απ’ το ταβάνι αν έμενα με έναν άντρα 10 χρόνια»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι με τον ίδιο άντρα πολλά χρόνια

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν ντρέπεστε βρε αλήτες;»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης,...

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Χαμογελάει ξανά η Άννα Λιβαθυνού – Η selfie, το μήνυμά της και το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

Η Άννα Λιβαθυνού μετά την απομάκρυνσή της από την...