Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είχα σωληνάκι στα νεφρά και με πήρε ασθενοφόρο από το θέατρο»

«Είναι δουλειά… πολυτελείας»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου πέρασε το κατώφλι της εκπομπής «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» και μίλησε για το θέατρο αλλά και τον φόβο της για τις αρρώστιες.

Μαρίνα Ασλάνογλου

Αρχικά ανέφερε ότι: «Δεν έχω πια το άγχος ότι θα αρρωστήσω. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορείς να αρρωστήσεις στο θέατρο, δεν γίνεται. Έχω παίξει σε πολύ δύσκολες συνθήκες με θέμα υγείας… Περνούσα κολικούς, είχα σωληνάκι στα νεφρά, έπαιζα. Υπάρχουν παραστάσεις που έχω παίξει και με πυρετό, με γαστρεντερίτιδα. Έχω φύγει με φορείο από το θέατρο, γιατί είχα πάθει κάτι με τον αυχένα μου».

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Είναι δουλειά… πολυτελείας. Κάθε σεζόν μιλάς με άλλον σκηνοθέτη, με άλλο θέατρο. Δεν είναι ότι έχεις έναν μόνιμο μισθό και μία μόνιμη δουλειά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Κι αν θα πάει η παράσταση κι αν δεν θα πάει. Εγώ πάντα όλα θετικά τα βλέπω».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.