Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια»

«Χόρευα, δούλευα πολύ και τελικά απέβαλα»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για τον έρωτα, τον σύντροφό της αλλά και το παιδί που έχασε.

Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας;

Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. Έκανα έναν γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα, ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο. Τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια. Χρήματα δεν είχε, γιατί δεν μου έδινε να πάρω την κολόνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε, γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά αλλά του είπα «όχι, τώρα είναι αργά».

sapountzaki spiti ekrixi syggrou

Τον τωρινό σας σύντροφο πώς τον γνωρίσατε;

Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα, γιατί ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα και το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Θυμάμαι πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός «βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι». Τελικά, γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά απ’ αυτό γνώρισα τον σύντροφό μου.

Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο. Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά-σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σας στοίχισε που δεν κάνατε ένα παιδί;

Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Αντρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα γι’ αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα και δούλεψα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου «παιδάκι μου, δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτ» και τελικά απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα