Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Μαύροι οιωνοί για το 2023 από Παπά και… Νοστράδαμο

Ελονοσία και blackout στην υφήλιο προβλέπει ο αστρολόγος του Χόλιγουντ Νίκολας Αουγιούλα

Από τον Πάπα Φραγκίσκο και ερευνητές, μέχρι τον Νοστράδαμο και σύγχρονο μέντιουμ του Χόλιγουντ, όλοι τους κάνουν ανατριχιαστικές προβλέψεις για σκοτεινά μελλούμενα για το 2023 και συμφωνούν ότι το ερχόμενο έτος θα είναι γεμάτο καταστροφές που θα δοκιμάσουν σκληρά τις αντοχές της ανθρωπότητας.

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας ένας Πάπας δεν δίστασε να προφητεύσει το άμεσο μέλλον της ανθρωπότητας, επικαλούμενος μάλιστα οιωνούς. Τη Δευτέρα ο 85χρονος Πάπας Φραγκίσκος, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Βατικανό, με αφορμή τη γιορτή της Παναγίας της Γουαδελούπης του Μεξικού, αρχικά είπε ότι ζούμε σε «μια πικρή εποχή, γεμάτη με το βουητό του πολέμου, αυξανόμενη αδικία, πείνα, φτώχεια και βάσανα». Στη συνέχεια προφήτευσε ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα, λέγοντας ότι σε αυτή τη «ζοφερή και ανησυχητική» εποχή υπάρχουν «οιωνοί ακόμη μεγαλύτερης καταστροφής και απόγνωσης».

Την ίδια ώρα, έκθεση με τίτλο «Emergency Watchlist 2023», των ερευνητών της μη κυβερνητικής οργάνωσης International Rescue Committee (IRC), που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη, προειδοποιούσε ότι η κλιματική αλλαγή θα επιτείνει τις ανθρωπιστικές κρίσεις σε όλο τον κόσμο το 2023. Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων ετών.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στις μακρές περιόδους βροχής, που το 2022 «προκάλεσαν καταστροφική διατροφική ανασφάλεια στη Σομαλία και την Αιθιοπία» και σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους στο Πακιστάν. Επεσήμαναν, δε, ότι τα προβλήματα από την κλιματική αλλαγή το 2023 θα προστεθούν στα προβλήματα που προκαλούν οι ένοπλες συγκρούσεις και οι οικονομικές αναταράξεις. Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η διατροφική ανασφάλεια είναι ήδη διαδεδομένη λόγω συγκρούσεων αλλά και της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία και η πανδημία του Covid-19.

Τη σκυτάλη των ζοφερών προβλέψεων για το 2023 πήραν αναλυτές του βιβλίου «Les Propheties» («Οι Προφητείες») που έγραψε ο Νοστράδαμος το 1555. Ο Γάλλος αστρονόμος, μεταξύ άλλων, «είδε» ότι το 2023 θα ξεσπάσουν ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, κοινωνικές αναταραχές και παγκόσμια φτώχεια που θα συνοδευτεί από πείνα, καθώς οι τιμές των τροφίμων θα είναι τόσο υψηλές που «ο ένας άνθρωπος θα τρώει τον άλλον». Προφήτευσε, δε, ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο «τελευταίος αληθινός Πάπας» ο οποίος του χρόνου θα αντικατασταθεί από νέο Πάπα. Κατά τα λεγόμενα του Νοστράδαμου, ο νέος Πάπας θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο, το οποίο αργότερα θα οδηγήσει στην καταστροφή της Ρώμης, στην έλευση της Ημέρας της Κρίσης και του τέλους του κόσμου.

Το ίδιο ζοφερές αλλά με μια μικρή «λάμψη» από το Χόλιγουντ είναι οι προβλέψεις που έκανε ο αστρολόγος του Χόλιγουντ, γνωστός και για τις ικανότητές του ως μέντιουμ Νίκολας Αουγιούλα. Ο 37χρονος, με καταγωγή από τη Βρετανία, που υποστηρίζει ότι προέβλεψε την πανδημία του Covid-19, την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων και την «εκρηκτική» συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Οπρα Γουίνφρεϊ, τώρα προβλέπει ότι το ερχόμενο έτος θα φέρει τεράστιες πλημμύρες σε παγκόσμια κλίμακα. Λέει, δε, ότι ο πλανήτης θα πληγεί από ξέσπασμα της ελονοσίας, αλλά και από «blackout» με διακοπές ρεύματος σε μεγάλες χώρες.

Υποστηρίζει, δε, ότι θα ξεσπάσει μια μεγάλη φωτιά σε ένα παλάτι ή σε μια προεδρική κατοικία. Προβλέπει επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας, ενώ η Μαντόνα θα βυθιστεί σε «κάποια θλίψη» για ένα από τα παιδιά της και η Μπιγιονσέ θα έχει νέα προβλήματα στον γάμο της με τον Τζέι Ζι.

  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • 2023
spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα